Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Με δημιουργό και σκόρερ Παράσχη, νίκη – ανατροπή η Κράψη!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η Κράψη υποδέχτηκε την ομάδα των Χουλιαράδων και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή και ανεβάζει την Κράψη στην 4η θέση με 40 βαθμούς, ενώ οι Χουλιαράδες βρίσκονται ένα βαθμό πίσω. Τρία γκολ, αλλά και τρία δοκάρια στη συγκεκριμένα αναμέτρηση.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Λυπίτκας ανατρέπει τον Γρίβα εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μιχάλης για το 0-1. Στο 18΄ ωραίο σουτ του Γρίβα πέρασε λίγο άουτ. Στο 36΄ ο Τσάμος κάνει σουτ, η μπάλα χτυπάει και στα δυο δοκάρια, αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 47΄ πολύ ωραία μπαλιά του Παράσχη στον Ζαμπέτα, ο δεύτερος πλασάρει εύστοχα και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 57΄ ο Παράσχης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ έβαλε με 2-1 μπροστά την Κράψη. Στο 67΄ σουτ του Λώλη, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του γκολκίπερ Σταυρόπουλου, αλλά πάνω στη γραμμή σώζει ο Φαρμάκης. Στο 84΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παράσχη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Ένα λεπτό μετά, πλασέ του Παράσχης μέσα από την περιοχή, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.


Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης, Λυπίτκας (46΄ Σήτος), Φαρμάκης, Σταμούλης (90΄ Λάππας), Μουζακίτης (78΄ Καρτάλης), Κατσούδας, Κατσάνος, Βύζας, Παράσχης, Ζαμπέτας (90΄ Θεοδώρου)

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Πρέμος (66΄ Τραγουδάρας), Κρανάς,  Κακαράνζας, Μιχάλης, Γκόλιας, Γεράσης, Λώλης, Λάμπρου, Γρίβας, Τσάμος (55΄ Τσακμάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου