Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Μοιρασιά στο γήπεδο Χρυσοβίτσας, Μέτσοβο - Α.Ε.Μ. : 1-1!!!




Στο γήπεδο Χρυσοβίτσας η ομάδα του Μέτσοβου σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε την Α.Ε. Μικρασιατών και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1!

Από ένα βαθμό πήραν και οι δυο ομάδες, οι «μπλε» έτσι έφτασαν τους 29 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ οι Μικρασιάτες έχουν 39 πόντους, στην 5η θέση, μαζί με τους Χουλιαράδες.

Το σκορ άνοιξε στο 42΄, όταν ο Παλαιοπάνος εκτέλεσε πλάγιο από τα αριστερά, ο Τσιόστας Κ. πήρε τη μπάλα και με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η ισοφάριση για την Α.Ε.Μ. ήρθε στο 64΄, όταν ο Λάγκας έκανε τη σέντρα και ο Σουκουλάνη ήταν εύστοχος με σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 20ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σουτ του Ναβρούζογλου. Σέντρα του Κοτσώνη, κεφαλιά ο Παπαγιάννης, άουτ η μπάλα. Σέντρα του Ναυρόζογλου Ι., ο Κοτσώνης σε πλεονεκτική θέση χάνει την ευκαιρία να σκοράρει. Κλασσικές χαμένες ευακιρίες και για το Μέτσοβο, από του Παλαιοπάνο, Τσουλιάη Ι. και Τσουλιάη Θ.. Στο 88΄ δοκάρι είχε ο Τρίτος με σουτ.


ΜΕΤΣΟΒΟ : Αγγέλης, Γκουντέβενος (Τρίτος 58΄), Γεωργίου, Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Σιούτας, Σταχούλης, Γοδέβενος (Τσουλιάης Κ. 79΄), Τσιόστας Κ. (Ζούβγιας 85΄), Τσουλιάης Θ., Παλαιοπάνος

Α.Ε.Μ. : Νάκος, Ναυρόζογλου Α., Μπαλαντάνης Ν. (Ναυρόζογλου Ι. 46΄), Μπαλαντάνης Κ., Δρόσος, Τσιέπας, Κοτσώνης, Σιουκουλάνη, Παπαγιάννης, Ναβρούζογλου, Λάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου