Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

"Πεντάστερο" Ανήλιο με «killer» τον Χήτα Α.!!!



Στο γήπεδο Ανηλίου η τοπική Ρόνα υποδέχτηκε την ομάδα των Ραφταναίων, για εξ αναβολής παιχνίδι της 20η αγωνιστικής, παίρνοντας ευρεία νίκη με σκορ 5-1!

Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους, που έφτασαν έτι στους 19 βαθμούς και είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας από κάτω Λογγάδες, Δαφνούλα και Πλατανιά, ενώ ένα βαθμό από πάνω τις Πηγές Λούρου. Οι «Λύκοι» μετά την μεγάλη νίκη – ανατροπή επί του Ολυμπιακού Βοτανικού το Σάββατο που μας πέρασε, δεν έδειξαν το ίδιο καλό πρόσωπο και υπέστησαν βαριά ήττα.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά  και για τι δυο ομάδες. Από το 17΄και μετά, όμως, οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Χήτα Α., που πέτυχε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά και έχασε ακόμη μια ευκαιρία να πετύχει και τρίτο, πήραν κεφάλι στο σκορ και σίγουρα την ψυχολογία με το μέρος του.

Στην επανάληψη οι «Λύκοι» έκαναν αλλαγές και μπήκαν με εμφανής ορέξεις να καταφέρουν κάτι, με πρωταγωνιστή κυρίως τον Καραγκούνη. Ο Τζαρούχης τους χάλασε τα σχέδια, αφού δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, βγάζει εκπληκτική μπαλιά στον Χήτα Α. για το 3-0. Ενώ έξι λεπτά μετά σκοράρει και ο ίδιος για να γίνει το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 60΄ μειώνουν προσωρινά σε 4-1 και καταβάλουν προσπάθειες και για άλλο τέρμα, με πρωταγωνιστές Καραγκούνη, Χήρα και Αλεξίου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Χήτας Α. πετυχαίνει και 4ο προσωπικό τέρμα για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ σε 5-1. Μετά τη σέντρα και την πρώτη φάση δημιουργείται ένταση μεταξύ κάποιων ποδοσφαιριστών και το ματς λήγει προς αποφυγή χειρότερων.





Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 5΄ κόρνερ του Μάτση, κεφαλιά του Μάγκου, λίγο δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 17΄ ωραία κάθετη πάσα του Παίλα Γ., ο Χήτας Α. «κρεμάει» τον Λοκοβίτη για το 1-0.

Στο 19΄ ο Κασκώρας εκτελεί πλάγιο, ασίστ του Παίλα Γ. στον Χήτα Α., σουτ του δεύτερου εντός περιοχής, στην δεξιά γωνία της εστίας του Λοκοβίτη η μπάλα για το 2-0.

Στο 23΄ατομική ενέργεια του Χήτα Α. από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή, δεν «σπάει» τη μπάλα, σουτάρει και η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, άουτ.

Ημίχρονο


Στο 51΄ δυνατό χτύπημα φάουλ του Καργκούνη λίγο έξω από την περιοχή, στο κέντρο και ψηλά της εστίας, με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ ο Παίλας Θ..

Στο 54΄ σουτ του Καραγκούνη από το ύψος της περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Παίλας Θ.

Στο 55΄ πολύ ωραία ψηλή μπαλιά του Τζαρούχη από δεξιά, μόνος του Χήτας Α. με τον Λοκοβίτη, πλασάρει στην κλειστή του γωνία για το 3-0.

Στο 57΄ μπαλιά του Αλεξίου μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα βρίσκει στον Γουβαίλη, παραλίγο αυτογκόλ, αλλά μπλοκάρει ο Παίλας Θ..

Στο 59΄ ο Τζαρούχης κερδίζει σε εναέρια μονομαχία τους αμυντικούς των Ραφταναίων και αφού βλέπει εκτός θέσης τον Λοκοβίτη, τον «κρεμάει» για το 4-0.

Στο 60΄ αναμπουμπούλα μετά από στημένο μέσα στην περιοχή του Ανήλιου, σουτ του Γεροκώστα εντός περιοχής και η μείωση σε 4-1.

Στο 66΄ φάουλ του Αλεξίου Ι., κεφαλιά του Μάγκου για γκολ, αλλά ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Παίλα Θ.. Η φάση είναι μέσα στην περιοχή του τερματοφύλακα του Ανηλίου.



Στο 70΄ σέντρα του Καραγκούνη από αριστερά, ο Χήρας φάτσα με το τέρμα και από πολύ κοντά, καταφέρνει να αστοχήσει, άουτ η μπάλα.

Στο 73΄ φάουλ του Αλεξίου Ι. από αριστερά, κεφαλιά του Μάγκου στο δεύτερο δοκάρι, άουτ η μπάλα.

Στο 89΄ ωραία κάθετη πάσα του Τσίμπου στον Χήτα Α., αυτός τετ-α-τετ με τον Λοκοβίτη, πλασάρει και πάλι στην κλειστή του γωνία για το τελικό 5-1.


ΑΝΗΛΙΟ : Παίλας Θ., Μαργαρίτης, Περιστέρης, Γουβαίλης, Φαφάλης (Χήτας Ι. 82΄), Χήτας Ν., Παίλας Γ. (Βαρσάνης Α. 68΄), Τσίμπος, Κιούρας (Βαρσάνης Π. 86΄), Χήτας Α., Κασκώρας (Τζαρούχης 53΄)

ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Λοκοβίτης, Γκουτσίδης (Αλεξίου Ν. 79΄), Λεβέντης, Χαμπίπης, Λαμπρίδης (Αποστόλου 68΄), Μάγκος, Μάτσης (Σβαρδάγκαλος 46΄), Παπαγιαννίδης (Αλεξίου Ι. 46΄0, Καραγκούνης, Γεροκώστας, Χήρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου