Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Επιστρέφει στη Β΄ Ερασιτεχνική η Ηλιόκαλη, 5-1 τη Μηλιά!!!



Στο γήπεδο Ηλιόκαλης η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Αμερό Μηλέας και πήρε τη νίκη με σκορ 5-1!

Μια νίκη που επαναφέρει τους «πράσινους», με μόλις ένα χρόνο μακριά, στη Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν το τρίτο εισιτήριο ανόδου από τον Β Όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής, αφού ισοβαθμούν μεν με το Μπιζάνι στους 44 βαθμούς, αλλά υπερτερούν στη συνολική διαφορά τερμάτων. Να θυμίσουμε ότι στα μεταξύ τους ματς υπάρχει από μια νίκη για την κάθε ομάδα και στο γκολ επίσης υπάρχει ισοπαλία, δεν υπάρχει αβαντάζ για τα εκτός έδρας γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Ζιάκας με κοντινό πλασέ, έπειτα από σέντρα του Κοντοτάσιου. Το 1-1 ήρθε από αυτογκόλ του Σκουτελιά. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες με τους Δάσκαλο και Παππά, ενώ πολύ καλή στιγμή είχε ο Δαδάνης Θ. πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Ζιάκα, μετά από κόρνερ του Νάτσικα και το 3-1 έγινε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτσικα. Ο Ζιάκας με πλασέ κάνει το 4-1. Ο Σιαμαλέκας σουτάρει για το τελικό 5-1. Ο φινάλε μέγαλη ευκαιρία για τη Μηλιά με τον Κυργοτάση, σώζει στη γραμμή ο Σκουτελιάς. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου