Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ματσάρα στην Κρύα, 2-2 με τον Πωγωνάτο!!!




Στο γήπεδο Κρύας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Πωγωνάτο και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, τέσσερα τέρματα, ένα δοκάρι και πάρα πολλές ευκαιρίες, ήταν απόλαυση για όσους ουδέτερους το παρακολούθησαν. Για τους πρωταγωνιστές ήταν γκραν γκινιόλ, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο τέταρτο, αλλά πριν λήξει το ημίχρονο ισοφαρίστηκαν σε 2-2. Ένας βαθμός και για τους δυο, η Κρύα πάει στους 60 βαθμούς, στη 2η θέση, έναν πάνω από το Σταυράκι, ενώ ο Πωγωνάτος υποχωρεί στην 5η θέση με 53 πόντους, δυο πίσω από το 4ο Ροδοτόπι.

Παρά τα δυο γκολ της Κρύας, που ήρθαν στο 13΄και στο 16΄, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και είχαν χάσει ήδη δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 4ο και 6ο  λεπτό. Με μαέστρο τον Ντέλλα από αριστερά και το μαγικό του πόδι ο Πωγωνάτος δεν σταμάτησε να απειλεί παρά τα δυο γκολ που δέχτηκε. Τελικά έρχεται η μείωση του σκορ στο 42΄, μετά από φάση διαρκείας και στο 45΄ με πέναλτι γίνεται η ισοφάριση σε 2-2. Ένα πέναλτι για το οποίο φωνάζουν αρκετά οι γηπεδούχοι (δυστυχώς δεν το έχουμε σε βίντεο), και η αίσθηση με γυμνό μάτι δείχνει πως ίσως δεν είναι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν τόσο γρήγορος όπως στο πρώτο 45λεπτό και οι φάσεις δημιουργήθηκαν κυρίως από τους γηπεδούχους, που πίεζαν περισσότερο, ενώ ο Πωγωνάτοςς έψαχνε γκολ στην αντεπίθεση. Τελικά δεν ήρθε κάποιο τέρμα και έτσι παρέμεινε το τελικό 2-2.





Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 4΄ κόρνερ του Ντέλλα από δεξιά, κεφαλιά του Κασίμη από κοντά, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

Στο 6΄ και πάλι κόρνερ του Ντέλλα από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο Καπρινιώτης δεν μπορεί εξ επαφής να σκοράρει.

Στο 13΄ φάουλ του Λεοντίου από αριστερά, ανάποδο ψαλίδι του Γιώτη, η μπάλα στο χέρι του Γκιτσα και πέναλτι υπέρ της Κρύας.

Στο 14΄ το εκτελεί ο Μπαμπούλιας Η. και κάνει το 1-0.

Στο 16΄ φάουλ του Λεοντίου από αριστερά, κεφαλιά του Μπαμπούλια Η. για το 2-0.

Στο 18΄ σέντρα του Ντέλλα από αριστερά, κεφαλιά του Τσαραώση, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 20΄ ατομική ενέργεια του Τζώρτη από αριστερά, τετ-α-τετ με τον Μπαλατζία, αλλά ο τερματοφύλακας του Πωγωνάτου, προλαβαίνει και μπλοκάρει.

Στο 30΄ φάουλ του Λεοντίου από αριστερά, η μπάλα σκάει μέσα στην περιοχή και περνάει από όλους, στο δεύτερο δοκάρι ο Τζώρτζης δεν προλαβαίνει να απλώσει το πόδι και η μπάλα φεύγει άουτ.

Στο 38΄ σέντρα του Ντέλλα, κεφαλιά του Χαρίση μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 42΄ φάουλ του Γκίτση από δεξιά, φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Κρύας, απανωτά σουτ των Χαρίση και Μπουτοβίνα βρίσκουν πάνω σε σώματα αμυντικών της Κρύας, η μπάλα φτάνει και πάλι στον Χαρίση που πλασάρει για το 2-1.

Στο 45΄ ο διαιτητής δίνει πέναλτι για ανατροπή του Μπουτοβίνα από τον Λαδιά. Το εκτελεί εύστοχα ο Ντέλλας για το 2-2.

Ημίχρονο

Στο 63΄ φάουλ του Λαδιά από το κέντρο, κεφαλιά του Τζώρτζη από κοντά, ελάχιστα πάνω από το αριστερό «γάμα» η μπάλα.

Στο 65΄ σουτ του Μάντζαρη μέσα από την περιοχή, στο αριστερό κάθετο δοκάρι και αόυτ η μπάλα.

Στο 74΄ σέντρα του Δούβλη από αριστερά, κεφαλιά υπό πίεση του Μπαμπούλια Α. στο δεύτερο δοκάρι, ελάχιστα άουτ η μπάλα.


ΚΡΥΑ : Κετόγλου, Παργινός, Σίμος (Δούβλης 46΄), Πανταζής, Λαδιάς, Τζώρτζης, Λεοντίου, Γιώτη (Κατσαρός  79΄(Μπανδέλης 85΄)), Μπαμπούλιας Η., Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Α.

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Μπαλατζία, Ντότης (Γεώργας 90΄), Ντέλλας, Κασίμης, Καπρινιώτης, Μυριούνης, Βασάκος (Μπάγιας 59΄), Τσαραώσης, Χαρίσης (Κόντος 73΄), Μπουτοβίνας, Γκίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου