Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ιάσων Ιασωνίδης : "Δεν ανεχόμαστε κάποιοι "γνώστες" και ξερόλες να μας ξεφτιλίζουν"!!!




Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Ιάσωνας Ιασωνίδης, έκανε κάποιες δηλώσεις με αφορμή κάποια σχόλια που ακούστηκαν για το χτεσινό ματς της ομάδας που αγωνίζεται με αυτή της Πεντέλης.

Η δήλωση :

"Επειδή ακούγονται πολλά για το χθεσινό ματς…. ότι το έδωσε η Πεντέλη στον Ατρόμητο θα ήθελα να πω τα εξής…

Πρώτη φορά βλέπω ομάδα που θέλει να δώσει ένα παιχνίδι και παρατάσσει όλους τους βασικούς της παίχτες. Πρώτη φορά ομάδα που δήθεν θέλει να δώσει ένα παιχνίδι κάνει 15 τελικές εντός εστίας και άλλες πόσες ευκαιρίες για γκολ. Όποιος ήταν στο γήπεδο τα είδε. Είδε ότι και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο. Είδαν ότι όλα τα γκολ ήταν αξιοθαύμαστα. Επίσης η διαιτησία στο πειθαρχικό κομμάτι δεν ήταν καλή και οδήγησε την ένταση των παιχτών της Πεντέλης και ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό τους. Αν ήταν στημένο όπως λένε δεν θα τους ενδιέφερε η διαιτησία. Επίσης πόσο ανόητος θα ήταν κάποιος νέος στον χώρο και στην πρώτη του ομάδα σαν προπονητής και αναφέρομαι στον Πέτρο Σιούλη να στήσει αγώνα και να σπιλώσει το όνομα του στον χώρο όντας και δημοσιογράφος. Όποιος το έκανε για μένα θα ήταν πολύ χαζό για έναν αγώνα Γ τοπικού. Και τέλος το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν ανέχομαι ούτε εγώ ούτε όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Λιμνοπούλας από παίχτες και διοίκηση να αναιρούν τον κόπο και τις προσπάθειες που κάναμε αμφότεροι για να πάρει ο καθένας ότι του αναλογούσε. Δεν ανεχόμαστε κάποιοι να μας ξεφτιλίσουν έτσι.

Ο Θάνος παίχτης της Πεντέλης τελείωσε την δουλειά 8 το πρωί έχει γυναίκα και παιδιά λογικά ήρθε στον αγώνα άυπνος και αυτό γιατί;; Για να κάτσει να χάσει;; Όπως και οι υπόλοιποι όσοι αγωνίστηκαν. Οι ομάδες έπαιξαν στα ίσα και αυτό το είδαν όσοι βρέθηκαν εκεί. Από εκεί και πέρα ας λένε όσοι θέλουν οι "γνώστες" και οι ξερόλες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου