Σάββατο 20 Απριλίου 2019

"Πράσινο" το ντέρμπι στο Ροδοτόπι!!!





Στο γήπεδο Ροδοτοπίου η τοπική Πασσαρώνα υποδέχτηκε τον Α.Ο. Σταυρακίου στο μοναδικό ματς που έγινε για τον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής σήμερα και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι «πράσινοι» πήραν ένα σημαντικό «τρίποντο» ώστε να παραμείνουν σε τροχιά play off, αφού 55 βαθμούς, ενώ ο Πωγωνάτος παίζει αύριο στο γήπεδο Κρύας. Το Σταυράκι δεν μπόρεσε και πάλι να κερδίσει σε ένα ντέρμπι και παρέμεινε στους 59 βαθμούς.

Στο 17΄ δυνατό σουτ του Αβντιλάι εκτός περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Καραγεώργος. Στο 31΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Σιάκα, αποκρούει ο Ξαξίρης. Στο 42΄ σουτ του Λούζη, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 50΄ ο Αβντιλάι έπιασε ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Λούζης από καλή θέση σούταρε για το 2-0. Στο 66΄ ο Μαργίολας πασάρει στον Μιχαήλ κι αυτός νικάει τον Ξαξίρη, στέλνοντας τη μπάλα στη κλειστή του γωνία. Στο 68΄ ο Μαργιόλας έπιασε κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 87΄ αποβολή για τον Τσιλοτάι και στο 88΄ για τον Μιχάηλ.


Ροδοτόπι: Ξαξίρης, Νίτα, Τρομπούκης, Αργύρης Π.,  Πάικας, Τάμπούρας (85΄ Παπαιωάννου), Φειζουλα (46΄ Τσιλοτάι Α.), Αβντιλάι (90΄ Τσιλόται Ο.), Λούζης, Κοσμάς Π., Αργύρης (74΄ Κοσμάς Β.

Σταυράκι: Καραγιώργος, Βούλγαρης, Μανώλης, Νάτσης, Ζάγκας, Καλογιαννης (58΄ Γώγος), Μιχάηλ, Σοφίας, Κολιούσης, Σιάκας, Μαργιόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου