Σάββατο 20 Απριλίου 2019

"Άσφαιρο" ματς στην Ελεούσα, σε πολύ κακό γήπεδο!!!





Στο γήπεδο Θεόδωρος Λώλης η τοπική Θύελλα Ελεούσας υποδέχτηκε την Πίνδο Κόνιτσας και το ματς έληξε χωρίς τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό και έφτασαν τους 29, περνώντας πλέον κάτω από το Νησί, που έχει 31. Για ακόμη μια φορά ο αγωνιστικός χώρος του συγκεκριμένου γήπεδο ήταν ακατάλληλος να παιχτεί ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το κακό θέαμα, αλλά κυρίως τον τραυματισμό του νεαρού παίκτη της Πίνδου Τσαλιαμάνη.

Στο 3ο λεπτό σέντρα του Γαλανού, σουτ του Κίτσου και η μπάλα πάνω από την εστία.   λεπτά μετά, σουτ του Χαλούλου εκτός περιοχής, αποκρούει ο Κεφάλας. Στο 14΄ σουτ του Πεπόνη, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Το 48΄ ο Γεωλδάσης Π. από κοντά, μετά από Σ, δεν μπορεί να σκοράρει, το ίδιο ισχύει και για τον Μήτσο 3 λεπτά μετά. Στο 80΄ ο Πότσης Θ. πασάρει στον Βελτσίστα, αυτός σουτάρει, η μπάλα χτυπάει σε αμυντικούς της Πίνδου και στη συνέχεια στο δοκάρι.


Ελεούσα: Κεφάλας, Γιώτης, Πότσης Γ., Οικονόμου, Γεωλδάσης, Πέτσιος, Σοκορέλης, Τσίκας (73’ Καλές), Βελτσίστας, Πεπόνης, Πότσης Θ.

Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Α., Ράγγας, Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος (61’ Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Γαλανός (21’ λ.τρ. Τσαλιαμάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου