Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Το πήρε και σώθηκε η Αετορράχη, 2-0 τις Πηγές Λούρου, που μπλέκουν!!!





Στο Epirus Sport ο Αετός Αετορράχης υποδέχτηκε την ομάδα των Πηγών Λούρου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι «οράνιε» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 35 βαθμούς και παραμένουν και μαθηματικά στη Β΄ Ερασιτεχνικής. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι μπλέκουν σε περιπέτειες, αφού ισοβαθμούν στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού, με Λογγάδες και Ανήλιο, στους 27 πόντους.

Στο 1ο ημίχρονο αργήσαμε πολύ να δούμε την πρώτη καλή στιγμή, συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό και μετά στο 38ο και οι δυο ήταν για τους γηπεδούχους. Μέχρι τότε οι προϋποθέσεις ευκαιριών γίνονταν μόνο από κάποια στημένα και για τις δυο ομάδες.

Στην επανάληψη οι «οράνιε» μπήκαν πιο δυνατά, πέτυχαν δυο τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών και στην ουσία καθάρισαν το ματς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 83΄τη μοναδική καλή στιγμή για αυτούς μέχρι τότε στο ματς. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου παρατάχθηκε με 11 ποδοσφαιριστές και χωρίς καμία αλλαγή στον πάγκο.



Οι καλύτερες φάσεις του ματς :


Στο 34΄ ασίστ του Γερογιάννη Μ. από δεξιά, φαλτσάριστο σουτ του Καλτσούνη εκτός περιοχής, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 38΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, μετά από κόντρες η μπάλα φτάνει στον Γερογιάννη ., αυτός τετ-α-τετ με τον Τσόλα, αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ημίχρονο

Στο 51΄ ο Μπότης σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό των αντιπάλων, πάει αριστερά, ο Σόντης πιάνει πολύ ωραίο μονοκόμματο σουτ και νικάει τον Τσόλα για το 1-0.

Στο 62΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σόντη, στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Τσόλα η μπάλα, για το 2-0.

Στο 63΄ ασίστ του Καλογιάννη μέσα από την περιοχή προς τα έξω, σουτ του Λεπίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αποκρούει ο Τσόλας.

Στο 83΄ σουτ του Σκλιβανίτη εκτός περιοχής, με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ πάνω από την εστία ο Μελάς.


ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Μελάς, Μπότης, Καλέσιος, Μαυροπάνος, Γιώτης, Λεπίδης (Παπανικολάου 90΄), Γερογιάννης Β., Καλτσούνης (Ζώης 88΄), Καλογιάννης (Ζώτος 82΄), Γερογιάννης Μ. (Τσιόκας 77΄), Σόντης

ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Τσόλας, Ζάβαλης, Μπίντος, Δόσης, Μπονόβας, Αλεξιου, Σκλιβανιτης, Μαντέλης, Παπαιωάννου, Παππάς, Γιαννακούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου