Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ελληνικό - Βοτανικός : 1-2 και..... λίγα μπήκαν!!!





Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Ελληνικού φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βοτανικού και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη και παρέμειναν στην 3η θέση του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής με 58 βαθμούς, ενώ το Ελληνικό είχε την 4η σερι ήττα του και παρέμεινε στους 41 πόντους. Μόλις τρία γκολ, σε ένα ματς που είχε πάμπολλες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, όταν ο Στεργίου Α. έκανε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα Λάμπρη, ο Καλούδης έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε για το 0-1. Στο 11΄ σουτ του Γιώτη από δεξιά, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 16΄ σουτ του Κουτσογιάννη, αποκρούει ο Νικολάου, στην επαναφορά σουτ του Γιώτη, αποκρούει και πάλι ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων. Στο 18΄ σουτ του Καλούδη, αποκρούει ο Λάμπρης. Στο 28΄ σέντρα του Καούδη, σουτ του Παππά, αποκρούει ο Λάμπρης. Στο 29΄ σέντρα του Παππά, ο Λιόντος προσπαθώντας να διώξει στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας της δικής του ομάδας. Στο  33΄ ασίστ του Κουτσογιάννη στον Γκατζιάνη, ο δεύτερος από καλή θέση πλασάρει άουτ. Στο 40΄ κόρνερ του Γιώτη, καρφωτή κεφαλιά του Κουτσογιάννη, αποκρούει ο Νικολάου.

Στο 54΄ κεφαλιά του Διαμάντη από κοντά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 56΄ φάουλ του Σταματελόπουλου, κακή έξοδος του τερματοφύλακα Λάμπρη και ο Παλιάγκας πλασάρει γι το 0-2. Στο 75΄ ο Κουτσογιάννης βγάζει μπαλιά στον Γκατζιάνη, αυτός τετ-α-τετ με τον Νικολάου, νικητής ο  τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, στην επαναφορά κεφαλιά του Γιώτη, σώζει πάνω στη γραμμή ο Διαμάντης. Στο 79΄ ο Στεργίου Α. κάνει ατομική ενέργεια και το γύρισμα από πλάγια, η μπάλα βρίσκει στον Νικολάου για να μπει αυτογκόλ στο τελικό 1-2.


Αναγέννηση Ελληνικού: Λάμπρης, Πρόκος, Μονζέλα, Λιόντος (65' Πατσιαλής), Στεργίου, Γκατζιάνης, Κύρκος (46' Τριανταφύλλου), Γιώτης (71' Γεωργούλης), Στεργίου, Κουτσογιάννης, Τσιάβος


Ολυμπιακός Βοτανικού: Νικολάου, Καλογέρης, Καρράς- Χαρίτος, Παλιάγκας, Μπαρέκος, Ζώτος, Καλούδης, Διαμάντης, Σταματελάτος, Παππάς,, Στρατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου