Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Νίκη και με τους πρωταθλητές ο Αετός Νήσου, 1-0 την Ανατολή!!!





Στο γήπεδο Νήσου ο τοπικός Αετός υποδέχτηκε την πρωταθλήτρια Ανατολή και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι είχαν το βαθμολογικό κίνητρο και είναι αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας πλέον στους 31 και έχουν πλεονέκτημα στις θέσεις που οδηγούν σε αγώνες play out.

Στο 8΄ ο Πρέντζας απείλησε πρώτος για το Νησί με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια χαμένη ευκαιρία με τον Σκανδάλη, μπλοκάρει ο Τσαμητρόπουλος. Στο 33΄ μεγάλη ευκαιρία για την Ανατολή, σουτ του Δήμου, αποκρούει ο Τσαμητρόπουλος και στην επαναφορά ο Κλιτσινάρης σημαδεύει το δοκάρι.

Στην επανάληψη δυο καλές επεμβάσεις του Διαμάντη, η μια σε δυνατό σουτ του Κοτσίνα και η άλλη σε φάουλ του Πολύζου. Ακολουθεί καλό σουτ του Εμβραίζογλου και η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 77΄, μετά από τρεις διαδοχικές εκτελέσεις κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο Πολύζος βγαίνει την αντεπίθεση και σκοράρει για το 1-0. Στο 90΄ο Εμβραίζογλου χάνει κι άλλη πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει.



Νησί: Τσαμητρόπουλος, Ζαχάροπουλος (88΄ Χρ4ιστογιωργος), Κονδύλης, Κοτσίνας, Κουβατης, Στογιαννης, Πολύζος (90΄ Στασινός), Μάτσιας, Πρέντζας (89΄ Κάτσενος), Μπίλης, Γκόντζος

Ανατολή: Διαμάντης, Γκούμας (66΄ Κόλιος), Φίλιος, Τζίμας (26΄ Μπίζιος), Νεφρός, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Εμβραϊζογλου, Χριστακόπουλος, Φωλίνας, Δήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου