Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Καταιγιστικό το Μέτσοβο, έριξε εφτάρα στο Κουτσελιό!!!





Στο γήπεδο Μετσόβου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την αντίστοιχη του Κουτσελιού και τη συνέτριψε με σκορ 7-0!

Οι γηπεδούχοι αν και αδιάφοροι βαθμολογικά πέτυχαν μια ευρεία νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που αυτός καίγονταν για τους βαθμούς της παραμονής, αλλά τελικά γνώρισε βαριά ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρώτοι καλή στιγμή με σουτ του Θανάση, αλλά μπλοκάρει ο Αγγέλης, ενώ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι με σουτ. Από πλευράς Μετσόβου, πολύ ωραίο σουτ του Τσιόστα Κ., εκτινάσσεται κι αποκρούει ο Γιαμβριας. Το 1-0 γίνεται όταν ο Τσουλιάης Ι. εκτελεί δυνατό πλάγιο και ο Σταχούλης με κεφαλιά σκοράρει. Ακολουθούν κι άλλες ευκαιρίες από Τσουλιάη Θ. και Παλαιοπάνο, πριν έρθει το 2-0 με τον Τρίτο, έπειτα από ασιστ του Παλαιαοπάνου. Το Κουτσελιό έχει και δεύτερο δοκάρι με τον Ντούτση, που δεν μπορει να μειώσει. Το 3-0 γίνεται με πλασέ του Τσουλιάη Κ., μετά από κάθετη πάσα του Τσουλιάη Θ., ενώ το 4-0 με τον Σιούτα σε φάση τετ-α-τετ. Ο Τσουλιάης Θ. δίνει ασίστ στου Παλαιοπάνου, που σε κενή εστία γράφει το 5-0. Το 6-0 με ωραίο πλασέ του Σιούτα και το τελικό 7-0, με σουτ του Τσιόστα Κ., σε επαναφορά από απόκρουση σε σουτ του Παλαιοπάνου.



Μέτσοβο: Αγγέλης, Γεωργίου (57΄ Γκουντέβενος), Τσόστας Χ.  (57΄ Ζάκα), Σιούτας, Κέντρος, Τσιόστας Κ.,  Σταχούλης (57΄ Τσουλιάης Θ.), Τσουλιάης Κ.,  Τσουλιάης Ι., Παλαιοπάνος, Τρίτος (57΄ Γοδέβενος)

Κουτσελιό: Γιαμβριάς, Δάσκαλος, Κακαράντζας, Δημητρίου, Κρανας Χ.,  Αναγνώστου, Ντούτσης, Θανάσης, Αλεξίου, Ανδρέου, Γκεσούλης (66΄ Σιώζιος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου