Κυριακή 7 Απριλίου 2019

"Διπλό ασφαλείας" η Καστρίτσα - Σκούρα τα πράγματα για τη Ζωοδόχο!!!





Στο γήπεδο Ζωοδοχόυ η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αγροτικό Καστρίτσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι γηπεδούχοι παραμένουν 5 βαθμούς μακριά από τη ζώνη των play out και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα γι’ αυτούς τις τελευταίες 4 αγωνιστικές, παρότι έχουν ένα τρίποντο άνευ αγώνος με τη Μουσιωτίτσα. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη που τους στέλνει στους 35 πόντους και ουσιαστικά τους εξασφαλίζει την παραμονή.

Η Ζωόδοχος μένει πολύ νωρίς με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο Δημητρίου αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι που ήταν εσκεμμένο. Στο 21΄ σουτ του Ντόντη, με τα πόδια αποκρούει ο Κατσίλας, στην επαναφορά ο Σιώτας πλασάρει για το 1-0. Στο 37΄ λάθος του Δοβανά, παίρνει τη μπάλα και σουτάρει ο Αναστασιάδη, με τα πόδια αποκρούει ο Κατσίλας.

Στο 47΄ λάθος του Καρβούνη, ο Μπισέλας τετ-α-τετ με τον Καρατζένη, νικητήςο  γκολκίπερ της Ζωοδόχου. Στο 51΄ φάουλ του Πότση, στη κλειστή γωνία του Καρατζένη η μπάλα για το 1-1. Στο 56΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Μπισέλα, αποκρούει ο Καρατζένης. Στο 61΄ κόρνερ για τη Ζωοδόχο, ο Σιώτας με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 63΄ σκαστό σουτ του Δοβανά, μπερδεύει τον Καρατζένη, αλλά η μπάλα περνάει για λίγο άουτ. Στο 66΄ ωραία συνεργασία Μπισέλα με Πότσης, ο Πότσης βγάζει αριστερά στον Κατζιώτη που σε φάση τετ-α-τετ κάνει το 1-2. Στο 79΄ σουτ του Μπιέλα εντός περιοχής και η μπάλα λίγο άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου