Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

"Μπουρλότο" βάζει το Ασβεστοχώρι στα play off, 0-1 την Κόντσικα!!!





Στο γήπεδο Γεώργιος Πρίσκας του Περάματος έγινε το πρώτο παιχνίδι για τα play off ανόδου του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, μεταξύ Κόντσικας και Ασβεστοχωρίου.

Το Ασβεστοχώρι που μπήκε τελευταίο, ως 4ο στη γενική βαθμολογία, στη συγκεκριμένη διαδικασία πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 0-1 και τέθηκε επικεφαλής σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 3 βαθμούς, αφού ξεκίνησε χωρίς πόντο. Η Κόντσικα ξεκίνησε με 2 βαθμούς και με αυτούς παραμένει μετά τη σημερινή ήττα, ενώ ο Βοτανικός που δεν έπαιξε ακόμα με τις δυο αυτές ομάδες έχει από 1 βαθμό και αντιμετωπίζει τη Κυριακή το Ασβεστοχώρι.

Οι τυπικά γηπεδούχος, η Κόντσικα, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε δυο καλά σουτ, το ένα πέρασε άουτ και το άλλο απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στη συνέχεια το Ασβεστοχώρι ισορρόπησε κάπως το ματς, που είχε αρκετή δύναμη και πάθος στο παιχνίδι του. Μέχρι το 40ο λεπτό δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση, για να γίνει το 0-1 από ένα φάουλ και ένα γλίστρημα του τερματοφύλακα Τόμπρα. Στο 42΄ και πριν ακόμα συνέλθει η Κόντσικα, το Ασβεστοχώρι χάνει κι άλλη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη η Κόντσικα είναι αυτονόητο πως μπήκε με πιο επιθετική διάθεση να καταφέρει να σκοράρει και να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Όντως η πίεση από πλευράς των τυπικά γηπεδούχων ήταν μεγάλη, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Αντιθέτως το Ασβεστοχώρι ήταν αυτό που είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, αφού εκμεταλλεύονταν την ταχύτητα των παικτών του στην αντεπίθεση.

Το τέλος βρήκε τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου να πανηγυρίζουν αυτή τη μεγάλη νίκη, που βάζει φωτιά στα play off του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής και το Ασβεστοχώρι είναι πολύ κοντά σε μια άνοδο. Παρόν στους πανηγυρισμούς των αποδυτηρίων και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ. Γιάννινα και νυν της Α.Ε. Λάρισας, Ευριπίδης Γιάκος, που πάντα είναι κοντά στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου, τόπου καταγωγής του.




Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 2΄ διαγώνιο σουτ του Αλιάι από δεξιά, αποκρούει ο Κάτσιος.

Στο 3΄ σουτ του Αναγνώστου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 40΄ εκτέλεση φάουλ του Ντάφλου Π. από αρκετά μακριά και πλάγια αριστερά, ενώ φαίνεται πως ο Τόμπρας θα μπλοκάρει εύκολα, γλιστράει και η μπάλα περνάει από πάνω του για να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει έτσι το 0-1.

Στο 42΄ παράλληλη μπαλιά του Μαλάμου Δ. από αριστερά, ο Τόμπρας διώχνει προς τα δεξιά προ του Οικονόμου Ι., παίρνει τη μπάλα ο Ντάφλος Π. στα δεξιά, πλασάρει και η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ημίχρονο

Στο 60΄ φάουλ του Κουτρούμπα από πλάγια δεξιά εκτός περιοχής, η μπάλα γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τόμπρα και καταλήγει άουτ.

Στο 64’ σέντρα του Ντάφλου Β. από αριστερά, μόνος του μέσα στην περιοχή ο Μαλάμος Δ., πιάνει τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από την εστία.


ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Τόμπρας, Ζέκιος, Μεχμετάι (Πασσάδης 83΄), Βελογιάννης, Αγγέλης, Παπαγιαννόπουλος, Αλιάι (Παπάζης 69΄), Τσάνιος, Αναγνώστου, Παπανικολάου (Κοσμάς 58΄), Παντελέων (Γκουρμπάτσης 46΄)

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος Δ. (Μαλάμος Κ. 93΄), Βασιλείου, Οικονόμου Α., Κουτρούμπας, Ντάφλος Β., Παπαστεργίου, Γεωργίου, Κολιάκης, Οικονόμου Ι. (Μπέτσης 84΄), Ντάφλος Π. (Σιάμος 91΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου