Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

"Άσφαιρο" το Πίνδος Κόνιτσας - Ζωοδόχος!!!





Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο έγινε ο πρώτος αγώνας των play out της Α΄ Ερασιτεχνικής, ανάμεσα στην Πίνδο Κόνιτσας και την ομάδα της Ζωοδόχου.

Το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο χωρίς τέρματα, όποτε οι «ακρίτες» έφτασαν στους 3 βαθμούς, αφού ξεκίνησαν με 2 στην ειδική βαθμολογία. Η Ζωοδόχος ξεκίνησε χωρίς βαθμό και πλέον έχει 1, όπως και ο Αετός Νήσου, που τον αντιμετωπίζει τη Κυριακή και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή.
Πρώτη καλή στιγμή στο 19΄ για την Πίνδο, όταν ο Κίτσος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 42΄ ο Πούλιος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Μπάτζιος έσωσε την ομάδα του.

Στο στο 65΄ ένα φάουλ του Δημόπουλου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 76΄ και πάλι φάουλ του Δημόπουλου, αποκρούει ο Μπάτζιος. Στο 81΄ ο Τσολάκος με σουτ εντός περιοχής δεν μπορεί να νικήσει τον Χατζηρούμπη. Στο 83΄ και πάλι ο Χατζηρούμπης λέει «όχι» σε σουτ του Βλάχου. Στις καθυστερήσεις ασίστ του Τσολάκου στον Σιώτα, σουτ του δεύτερου, αλλά αποκρούει ξανά ο Χατζηρούμπης.


Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Α. (90΄ Διαμάντης), Ράγγας, Κίτσιος, Χαλούλος, Πούλιος (82΄ Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Τσαλιαμάνης (54΄ Γαλανός)

Ζωοδόχος: Μπάτζιος, Τσίντας, Τσίος (80΄ Ζώης), Βλάχος, Καρβούνης (56΄ Ανδρέου), Ρούσης, Παπάς, Ντόντης, Σιώτας, Αναστασιάδης (72΄ Καμπέρης), Τσολάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου