Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

"Τρένο" η Κρύα, έκανε άλμα ανόδου, 4-0 τον Πωγωνάτο!!!





Στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου έγινε ο πρώτος αγώνας για τα play off ανόδου του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, μεταξύ Κρύας και Πωγωνάτου.

Η Κρύα επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 των αντιπάλων της και έκανε άλμα ανόδου προς την Α΄ Ερασιτεχνικής. Οι τυπικά γηπεδούχοι που ξεκίνησαν με 2 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, έφτασαν τώρα τους 5. Ο Πωγωνάτος έμεινε χωρίς βαθμό και το Σάββατο θα παίξει με το Σταυράκι που έχει ένα πόντο.

Η Κρύα μπήκε πολύ επιθετικά και μόλις στο 3ο λεπτό ο Δούβλης χάνει καλή ευκαιρία, έπειτα από φάουλ του Κατράνα. Στο 7΄ καλό σουτ του Μπαμπούλια Η., αποκρούει ο Μπαλατζία. Στο 12΄ σέντρα του Μπαμπούλια Η. από δεξιά, δεν μπορεί ο Μάντζαρης από κοντά να βρει τη μπάλα, στο δεύτερο δοκάρι όμως ο Μπαμπούλις Α. είναι πιο εύστοχος και κάνει το 1-0. Στο 15΄ κεφαλιά του Μπαμπούλια Α., μετά από σέντρα από δεξιά, για το 2-0. Στο21΄ σουτ του Μάντζαρη εντός περιοχής, διώχνει ο Μπαλατζία. Στο 31΄ κόρνερ για τον Πωγωνάτο, πρώτη κεφαλιά Μυριούνη, δεύτερη κεφαλιά του Χαρίση από πολύ κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 33΄ από το ύψος της περιοχής ο Μπαμπούλιας Η. με δυνατό σουτ κάνει το 3-0.

Στο 64΄ μακρινό φάουλ του Λαδιά, στη συμβολή τω δοκών η μπάλα. Στο 83΄ ατομική ενέργεια του Τζώρτζη από αριστερά, σουτάρει, αλλά αποκρούει ο Μπαλατζία. Στο 90΄ φάση αντεπίθεσης για την Κρύα, ο Μάντζαρης περνάει και τον τερματοφύλακα Μπαλατζία και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


Κρύα: Κετόγλου, Πανταζής, Δούβλης, Παργινος, Λαδιάς, Τζώρτζης, Λεοντίου (81΄ Κακογλέπης), Κατράνας, Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Η.,  Μπαμπούλιας Α.


Πωγωνάτος: Μπαλατζία, Γκίτσας, Μουτάς (46΄ Ντότης), Κασίμης, Καπρινιώτης, Μυριούνης, Μπάγιας (65΄ Κόντος), Τσαραώσης, Χαρίσης, Μπουτοβίνας, Ζενέλης (46΄ Ντέλλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου