Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Βαγγέλης Τσιάλιος : "Υπάρχει Θεός και δικαιωθήκαμε!!!" (Video)



Ο Γενικός Αρχηγός του Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου, Βαγγέλης Τσιάλιος, που στο συγκεκριμένο ματς εκτέλεσε και χρέη προπονητή, μιας και ο Γιώργος Κάκος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με τις ακαδημίες που προπονεί, έκανε τις εξής δηλώσεις για το ματς, ζωής και θανάτου όπως το χαρακτήρισε, με τη Ρόνα Ανηλίου :

Ήτα ν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για την ομάδα μας. Όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο το πάθος, παρά οι τακτικές. Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε να έχεις καρδιά και τα παιδιά απέδειξαν πως έχουν. Έστω και καθυστερημένα, αποδείξαμε ότι αδικηθήκαμε, για τη θέση στην οποία τερματίσαμε. Θέλω να ευχηθώ στο Ανήλιο καλή συνέχεια. Κάποιος θα κέρδιζε, κάποιος θα έχανε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Θεωρώ πως υπάρχει Θεός και δικαιωθήκαμε. Αυτά τα παιδιά δεν άξιζαν να γίνει κάτι χειρότερο στην ομάδα μας. Σήμερα απέδειξαν πως έχουν ψυχή και αν ήμασταν σοβαροί και στα προηγούμενα παιχνίδια και γίνονταν λίγο καλύτερη προπόνηση η ομάδα θα είχε σωθεί πιο νωρίς. Αυτοί η βαθμοί της ένστασης με έφτασαν σε αυτό το σημείο, να μας αγχώσουν τόσο πολύ.

Για την επόμενη μέρα :

Θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έγιναν φέτος. Να μην παλεύουμε ξανά για τη σωτηρία μας την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για μια ισχυρή ομάδα, όπως ήταν και πέρυσι και πρόπερσι ο Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου. Να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός, όλοι μαζί αγαπημένοι, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου