Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Έκλεισε ο κύκλος του Φάνη Τσέβη στην προεδρία της Αγίας Μαρίνας!!!




Εξελίξεις στα διοικητικά της Αγίας Μαρίνας, που φέτος κέρδισε άνοδο και πρωτάθλημα στον Α Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του σωματείου Φάνης Τσέβης δηλώνει με ανακοίνωση του πως αποχωρεί από την προεδρία μετά από 9 χρόνια, κλείνοντας έτσι ένας κύκλος με χαρές και ανόδους όπως δήλωσε.


Η ανακοίνωση :

"Φίλες και φίλοι,

Μετά από εννέα χρόνια στη θέση του Προέδρου του Δ. Σ. του Π. Α. Σ. Αγίας Μαρίνας, σε μια περίοδο όπου η ομάδα βίωσε πολλές χαρές με πρωταθλήματα και ανόδους, πιστεύω πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε έτσι ώστε να αποχωρήσω από την προεδρία της ομάδας. Μια απόφαση πολύ δύσκολη και στενάχωρη, αναλογιζόμενος όμως τις ευθύνες, την πνευματική κόπωση και την έλλειψη συνεργασίας, πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Ήρθε η ώρα λοιπόν για μια πιο αντικειμενική θέαση της κατάστασης, κάνοντας την απαραίτητη αυτοκριτική και αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες που μου αναλογούν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους οι οποίοι υπήρξαν συνοδοιπόροι σε αυτή τη μακρά πορεία, ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη του Δ. Σ.,  φίλους και χωριανούς και να τους διαβεβαιώσω πως θα βρίσκομαι κοντά στην ομάδα με όσες δυνάμεις μπορώ να βοηθήσω για το καλύτερο μέλλον της.

 Με εκτίμηση,

Θεοφάνης Τσέβης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου