Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Παραίτηση Γαρδίκου - Αβέβαιο το μέλλον της Α.Ε. Λαψίστας!!!




Δυσάρεστες εξελίξεις για την ομάδα της Λαψίστας, αφού σήμερα ήταν προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ομάδας, όπου παρουσιάστηκαν μόλις 4 άτομα.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γαρδίκος δήλωσε την παραίτηση του, όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ. της Α.Ε.Λ..

Έχει οριστεί επαναληπτική Γ.Σ. για την Τρίτη το βράδυ, σε περίπτωση που υπάρξουν ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν τα ηνία του σωματείου. Το μέλλον της Α.Ε. Λαψίστας κρίνεται αβέβαιο και μετά από 2 χρονιά επαναδραστηριοποίησης είναι πολύ κοντά σε μια ακόμη διάλυση.

Ο τέως πρόεδρος Γιώργος Γαρδίκος δήλωσε :

«Θέλω να δηλώσω την παραίτηση μου από πρόεδρος της Α.Ε. Λαψίστας, που μετά από δυο χρόνια επαναδραστηριοποίησης καταφέραμε μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. να ανέβει η ομάδα στην Β΄ Ερασιτεχνική και να έχει μια αξιόλογη πορεία.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι να συνδράμουν σ’ αυτό το εγχείρημα και το βάρος, οικονομικό και ψυχολογικό, είναι δυσβάσταχτο. Εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθούν ενδιαφερόμενοι για το σωματείο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους προπονητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα 2 χρόνια ώστε η ομάδα να πετύχει κάτι αξιόλογο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου