Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Τετραπλή μεταγραφή για τα Σερβιανά με Αλεξίου Λ., Γιαννούλη, Τύμπα και Μακάριο – Στις 19 Αυγούστου έναρξη προετοιμασίας!!!




Τετραπλή ενίσχυση για την ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών, που προσθέτει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, εν όψει το φετινού πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής.

Στη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο 25χρονος Λάμπρος Αλεξίου από τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ανατολή (σεζόν 2016-17) και στον Πυρσό Γρεβενών.

Από τον Ολυμπιακό Βοτανικού αποκτήθηκε ο μεσοαμυντικός Γιαννούλης Αλέξανδρος, ο οποίος έχει περάσει και αυτός από τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας, την Αναγέννηση Ελληνικού και την ομάδα της Χαραυγής.

Από τον Πύρρο Μπιζανίου μεταγράφεται ο Βασίλης Τύμπας, που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Πέρυσι στο προτελευταίο κρίσιμο ματς με την Ηλιόκαλη είχε τραυματιστεί, αλλά επανέρχεται και μέσα από τις προπονήσεις θα δυναμώσει ξανά για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Τέλος αποκτήθηκε και ο αμυντικός Ευάγγελος Μακάριος, που είχε συνεχή παρουσία με την ομάδα του Πήγασου σε Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνική.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες προσθήκες, ενώ η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας ξεκινά τη Δεύτερα 19 Αυγούστου στο γήπεδο Σερβιανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου