Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Πρώτη φιλική νίκη για τον Π.Α.Σ, 2-0 τον Παναιτωλικό!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πας γιαννινα παναιτωλικος φιλικο

Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Ζωσιμάδες με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και τελικό σκορ 2-0!

Ο «Άγιαξ» κατάφερε και νίκησε ομάδα της Super League, ενώ είχε αρκετά καλή απόδοση και στα δυο ημίχρονα, κάτι που σε συνδυασμό με την εικόνα στο φιλικό με τη Λάρισα, παρά την ήττα, είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Το 1-0 έγινε στο 45΄ όταν ο Νάουμετς τροφοδότησε ωραία τον Κριζμάν ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 56ο ο Πήλιος ανατράπηκε στην περιοχή και υποδείχτηκε πέναλτι από τον διαίτητη κ. Αθανασίου. Ο  Ελευθεριάδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε και δεν ήρθε το 2-0. Στο 81΄Μετά από δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη και απόκρουση του Θεοδωρόπουλου, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Παμλίδη που την έστειλε στα δίχτυα από κοντά για το τελικό 2-0.

ΣΥΝΙΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Πανουργιάς, Ζιουλής, Σιόντης, Ράντοβατς, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Νικολιάς, Νάουμετς, Ξύδας, Κριζμάν.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννίκογλου, Ζώγκος, Γώγος, Κατράλης, Λιάσος, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λώλης, Πήλιος, Παπαδόπουλος, Γροσδάνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Γιαννακόπουλος, Γιουβάνοβιτς, Μάλης, Μπάλμπι, Ντάλσιο, Ντίας, Λουσέρο, Καββαδίας, Σανιά, Φυτόπουλος, Ρομάν.

Έπαιξαν και οι: Κνετ, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκώνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου