Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Ζίτσα και Μηλιά στη Β΄, εκκρεμεί..... μια θέση!!!





Μετά και την τυπική αποχώρηση των Α.Ε. Λαψίστας, Αετού Πρωτόπαππας και Ατρομήτου, τρεις θέσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής έμειναν κενές.

Για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 16 ομάδων σε κάθε Όμιλο της κατηγορίας δίνεται η δυνατότητα, στις αμέσως επόμενες από τις τρεις πρώτες που ανέβηκαν από κάθε Όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής, αν το επιθυμούν να συμμετέχουν αυτές στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής.

Στην τέταρτη θέση των δυο Ομίλων τερμάτισαν η Ζίτσα και ο Πύρρος Μπιζανίου. Η Ζίτσα δήλωσε πως θέλει να προβιβαστεί και καταλαμβάνει έτσι μια κενή θέση. Ο Πύρρος Μπιζανίου, από ότι φαίνεται δεν δήλωσε συμμετοχή σε καμία κατηγορία.

Η δυνατότητα ανόδου πάει στη συνέχεια στις πέμπτες των δυο Ομίλων της Γ΄ Ερασιτεχνικής. Η ομάδα της Μηλιάς είναι διατεθειμένη και αυτή να αλλάξει κατηγορία και καταλαμβάνει τη δεύτερη κενή θέση, σε αντίθεση με τον Απείθαρχο που δεν επιθυμεί να προβιβαστεί στην Β΄.

Με μια θέση κενή να εκκρεμεί…… η δυνατότητα ανόδου πάει και στις έκτες ομάδες των δυο Ομίλων της Γ΄ Ερασιτεχνικής, οι οποίες είναι η Φλόγα Πετσαλίου και ο Αχέρων Ρωμανού. Αν δηλώσει μόνο μια την επιθυμία ανόδου θα καλυφτεί αμέσως και η τρίτη κενή θέση, αν όμως έχουν και οι δυο την επιθυμία ανόδου, θα πρέπει να γίνει αγώνας μπαράζ.

Το αν θα γίνει τελικά μπαράζ θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, όταν δηλώσουν και επίσημα αίτημα οι δυο ομάδες. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως και οι δυο έχουν την επιθυμία ανόδου (θεωρητικά), όποτε είναι πολύ πιθανό ένα μπαράζ για μια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου