Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Ευχαριστεί τους Γιώργο και Χρήστο Δόση η Α.Ε. Πραμάντων!!!





Με ανακοίνωση της η Α.Ε. Πραμάντων ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Γιώργο και Χρήστο Δόση για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα, μιας και επέστρεψαν στον Κένταυρο Μουσιωτίτσας.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Η Α.Ε. Πραμάντων νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Δόση Χρήστο και Δόση Γεώργιο για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας.

Όσο αφορά τον Χρήστο έχει 4 χρόνια στην ομάδα και με το αγωνιστικό του ήθος έδειξε σε όλα τα παιδιά της ομάδας πως πρέπει να κινούνται και να φέρονται εντός κ εκτός στους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν η πρώτη μεταγραφή για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-16 και βοήθησε τα μέγιστα από την αρχή, στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε η ομάδα για να παραμείνει στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία και στη συνέχεια να ακολουθήσει η άνοδος στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Γιώργος ήρθε ένα χρόνο αργότερα, όταν η ομάδα έκανε την εκπληκτική σεζόν και ανέβηκε στην Α΄ Ερασιτεχνική, έχοντας μεγάλη συμβολή κ παίζοντας καταλυτικό ρόλο, μιας και ο τραυματισμός του στον δεύτερο γύρο, μας στέρησε σε μεγάλο βαθμό να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν ο μεγάλος άτυχος, γιατί τραυματίστηκε δύο φορές και δεν πρόσφερε όσα ο ίδιος μπορούσε. Είναι ένα εκπληκτικό παιδί και ήταν τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί.

Και οι δύο δείξανε τι σημαίνει να τιμάς την ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι και τους ανθρώπους της.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι αποφασίζουν να κάνουν από δω και πέρα και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο χωριό μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου