Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η Κατσικά, συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις!!! (Video)




Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Θύελλας Κατσικάς, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη στις 7 Αυγούστου.

Μια ομάδα που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, λόγω της ιστορίας της, όπως δηλώνουν και οι ιθύνοντες της. Στόχος και φέτος να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει, με μεγαλύτερο βάρος στο θεσμό του Κυπέλλου, όπου λείπει καιρό ένα τρόπαιο για τους «κόκκινους».

Από πλευράς ρόστερ σε μεγάλο βαθμό είναι πλήρης, μιας και έμειναν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από πέρυσι, συν τις προσθήκες, κι αν γίνει κάπου ενίσχυση θα είναι στοχευμένα σε θέσεις που υπάρχει κενό.



Ικανοποιητικός ο αριθμός των παικτών στην προπόνηση, αν και είμαστε κοντά στον Δεκαπενταύγουστο και υπάρχουν σίγουρα ελλείψεις λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Παρών αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα, αλλά και το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιώργος Πότσης. Επίσης την προπόνηση παρακολουθούσαν μέλη της διοίκησης και φίλοι της ομάδας.

Με αρκετές ασκήσεις για αντοχή και τεχνική προετοιμάζει την ομάδα ο κ. Κοντοδήμας, ενώ προς το τέλος έγινε μια άσκηση σαν οικογενειακό διπλό με μικρά τέρματα από κώνους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου