Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Πέτρος Κοντοδήμας : "Θα στοχεύσουμε σε κάποιο τίτλο, πιο πολύ στο Κύπελλο" (Video)



Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς, Πέτρος Κοντοδήμας, με αφορμή την προετοιμασία την "κόκκινων" που συνεχίζεται, μιλώντας για το χτίσιμο της ομάδας και τους στόχους της.


Οι δηλώσεις του προπονητή : 

Καταρχάς να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες.

Αυτό που μας χαροποιεί όλους εδώ είναι ότι έμεινε σχεδόν όλη η περσινή ομάδα. Υπάρχει ένας σημαντικός κορμός, έγιναν στοχευμένες κινήσεις εκεί που χρειάζονταν η ομάδα και περιμένουμε κάτι ακόμη.

Η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί σαν όνομα, σαν ιστορία και σαν φανέλα. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει κι από εκεί κι πέρα θα στοχεύσουμε να πάρουμε κάποιο τίτλο. Όποιος και να έρθει καλοδεχούμενος, πιο πολύ το Κύπελλο. Πιστεύουμε θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Για μεταγραφές κοιτάμε μόνο κάτι στοχευμένα, είναι ήδη μεγάλο το ρόστερ. Να δούμε πως θα διαμορφωθεί, είναι και λίγο δύσκολη περίεργη περίοδος τώρα λόγω διακοπών. Είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα λειτουργία της ομάδας στις προπονήσεις. Αν μπορέσουμε να κάνουμε μια στοχευμένη μεταγραφή καλώς, αλλιώς δεν θα πάρουμε άλλο παίκτη.

Το ότι ξεκινάει πιο αργά το πρωτάθλημα, έχει να κάνει με το ρόστερ της κάθε ομάδας, αν έχει κυρίως φοιτητές ή μαθητές κτλ.. Πιστεύω σε γενικές γραμμές πιο πολύ καλό θα κάνει, μιας και δεν υπήρχε λόγος να ξεκινήσει και πιο νωρίς, δεν υπάρχουν μπαράζ για τον πρωταθλητή. Να είναι λίγο πιο συγκεντρωμένες οι ομάδες στην προετοιμασία και ο καθένας πλέον κανονίζει το πρόγραμμα του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου