Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πέτρος Σιούλης : "Στόχος η γρήγορη παραμονή" (Video)




Ο Πέτρος Σιούλης, προπονητής των Κραψητών - Καππαδοκών, σε δηλώσεις του μίλησε για το σχεδιασμό της ομάδας που ανέλαβε φέτος, ότι στόχος είναι μια πιο γρήγορη παραμονή από πέρυσι και πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στην άμυνα όσον αφορά τις μεταγραφές.


Οι δηλώσεις του προπονητή : 

Πέρυσι στην Πεντέλη, στην πρώτη μου σεζόν σαν προπονητής στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, κερδίσαμε την άνοδο μέσω της δεύτερη θέση. Φέτος όμως είμαι στη τεχνική ηγεσία των Κραψητών – Καππαδοκών, μιας ομάδας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγωνίζεται στη Β΄ Ερασιτεχνική και στόχος φυσικά είναι η παραμονή. Η παραμονή που την περσινή σεζόν άργησε να επισφραγιστεί και αυτό θα κοιτάξουμε να το πραγματοποιήσουμε νωρίτερα φέτος, ώστε να μπορεί η ομάδα να διαχειριστεί μετά καλύτερα την κατάσταση και να επωφεληθούμε μέσω και των προπονήσεων που θα κάνουμε εβδομαδιαίως μετά και το πέρας της προετοιμασίας. Έτσι θα κερδίζουμε και αγωνιστικά, αλλά θα μπορούμε και να το ευχαριστιόμαστε, γιατί αυτός είναι ο στόχος του ερασιτεχνικού.

Η ομάδα έχει την πολυτέλεια να έχει και γυμναστή φυσικής κατάστασης, τον Γιάννη Σαββίδη, τον οποίο έκλεισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Ευθυμίου. Οι ποδοσφαιριστές αυτό το εκμεταλλεύονται θετικά, μιας και αυτό είναι πολυτέλεια για μια ομάδα Β΄ Ερασιτεχνικής.

Έχουν έρθει κάποιες προσθήκες, αλλά χρειαζόμαστε μεταγραφές κυρίως στα μετόπισθεν και συγκεκριμένα στις θέσεις των στόπερ. Μεσοεπιθετικά η ομάδα διαθέτει και έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς ταλαντούχους, ώστε να δημιουργηθεί μια χημεία που θα χαρίσει καλά αποτελέσματα στην ομάδα.

Ότι ξεκινάει αργότερα το πρωτάθλημα είναι κάτι καινοτόμο. Σαν πρώτη σκέψη ευνοεί τις ομάδες, αλλά δεν ευνοεί τη θέση του προπονητή, μιας και καλείται από τις 19 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη που ξεκινάει το Κύπελλο, καλείται να φτιάξει ένα οργανόγραμμα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε ικανοποιητικό βαθμό. Αν αφαιρέσουμε τις μέρες ξεκούρασης και των φιλικών, απομένουν μόνο οι προπονήσεις, οι οποίες δεν γίνεται να είναι διπλές και αυτό συνεπάγεται μη ολοκληρωμένη προετοιμασία για τον κάθε ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και όλες οι ομάδες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους και μετά την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου