Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Με θετικά μηνύματα ξεκίνησαν προετοιμασία οι Κραψήτες – Καππαδοκες!!! (Video)
Προετοιμασία έχει ξεκινήσει και η ομάδα των Κραψητών Καππαδοκών, στο γήπεδο Χαμένες Πατρίδες, με νέο προπονητή φέτος τον Πέτρο Σιούλη.

Η ομάδα πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Β΄ Ερασιτεχνική και κατάφερε να παραμείνει, έστω κι αν η παραμονή «κλείδωσε» τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι φετινοί στόχοι δεν είναι πολύ παραπάνω, αφού πρώτα μέλημα όλων στο σωματείο είναι να έρθει και πάλι η παραμονή, αν γίνεται πιο νωρίς από πέρυσι.

Στις προπονήσεις δίνουν το παρών αρκετοί ποδοσφαιριστές, γύρω στους 12- με 15, μαζί με τον προπονητή, αλλά και τον γυμναστή που διαθέτει η ομάδα Γιάννη Σαββίδη. Παρών πάντα και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ευθυμίου, που παρέχει ότι χρειάζεται η ομάδα.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, το μεγαλύτερο μέρος τις περσινής ομάδας παρέμεινε, αν εξαιρέσουμε τον τερματοφύλακα Βαγγελή που πήγε Βοτανικό και τον αμυντικό Μάντζιο που γύρισε στην Α.Ε.Μ., αλλά έγιναν και κάποιες προσθήκες στη και αναμένονται κι άλλες.

Στις προπονήσεις ο Γιάννης Σαββίδης αναλαμβάνει τις ασκήσεις εκγύμναση, ενώ στη συνέχεια ο Πέτρος Σιούλης ασχολείται με το κομμάτι τις τακτικής και της τεχνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου