Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Βαγγέλης Αναγνωστάκης : "Στηρίζουμε την προσπάθεια να βρεθούν παιδιά κυρίως από το χωριό"!!! (Video)




Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Κένταυρου Μουσιωτίτσας στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, όπου τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να στηριχτεί στα δικά της παιδιά.


Οι δηλώσεις του προπονητή : 

"Σίγουρα οι στόχοι της ομάδας είναι να παραμείνει την κατηγορία. Στηρίζουμε την προσπάθεια να βρεθούν παιδιά κυρίως από το χωριό, συν 3-4 που θα έρθουν από τα Γιάννενα να μας βοηθήσουν. Αυτός είναι ο στόχος του προέδρου και γενικά της ομάδας.

Σήμερα δεν ήταν τόσο αισιόδοξα τα πράγματα, περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Πιστεύω μέρα τη μέρα να έρθουν και τα άλλα παιδιά που έλειπαν σήμερα, άλλοι δικαιολογημένα, άλλοι αδικαιολόγητα.

Το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν ομάδες δυνατές, που κάποιες θέλουν την άνοδο. Τα παιδιά από το χωριό δεν επαρκούν σε αριθμό, δεν μπαίνω στο θέμα της ποιότητας, όποτε θα χρειαστούμε σίγουρα κάποιες προσθήκες και να γίνει μια καλή ομάδα, να χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, όπως αυτό της Μουσιωτίτσας.

Ότι ξεκινάει αργότερα το πρωτάθλημα και η προετοιμασία δεν βοηθάει τόσο εμάς, όσο τις άλλες ομάδες που έχουν φοιτητές και θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο, μιας και οι φοιτητές είναι οι αιμοδότες του ερασιτεχνικού."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου