Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Προετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στην Α΄ η Κοσμηρά – Δηλώσεις του προπονητή και του προέδρου!!! (Video)



Ξεκίνησε χτες, 21 Αυγούστου, η προετοιμασία και του Α.Ο. Κοσμηράς, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία της στην Α΄Ερασιτεχνική.

Οι «πράσινοι» πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και ετοιμάζονται για την «παρθενική» τους εμφάνιση στην πρώτη τοπική κατηγορία. Με «σημαία» την ομοιογένεια και πως είναι όλοι μια οικογένεια άρχισε την προετοιμασία για να αντεπεξέλθει στις φετινές δυσκολίες.

Το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού έμεινε στην ομάδα. Προσθήκες μέχρι στιγμής έγιναν λίγες, αλλά αναμένονται κι άλλες. Υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της ομάδας Γιώργου Βαζάκα, ο πρωταρχικός στόχος είναι λογικά να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι ο Α.Ο. Κοσμηράς θα κάνει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του σωματείου, κ . Αναστάσιος Θέμος, ο οποίος τόνισε ότι το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας είναι το οικογενειακό της κλίμα.


Δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Βαζάκα :

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Κοσμηράς, η οποία βγήκε φέτος στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας θα είναι αξιόλογη, δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Βλέπω από τη πρώτη προπόνηση ότι υπάρχει μια αρκετά καλή συμμετοχή. Υπάρχουν βέβαια κάποιες απουσίες, λόγω εργασιών, παρόλα αυτά η προπόνηση κύλησε ομαλά και σωστά. Το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής είναι αρκετά ενδιαφέρον πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και να έχουμε μια αξιόλογη πορεία.

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία κυρίως, διότι τα παιδιά είναι ερασιτέχνες και έχουν τις εργασίες τους.


Δηλώσεις του προέδρου Αναστάσιου Θέμου :

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Εμείς στη Κοσμηρά ποντάρουμε στην ομοιογένεια και στις καλές σχέσεις μεταξύ παικτών, προπονητή και διοίκησης, αυτό θα κάνουμε και φέτος. Εξάλλου ο κορμός της ομάδας παρέμεινε συμπαγής και επιδιώξαμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Θα γίνουν και κάποιες άλλες στο μέλλον, δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι ακόμα.

Θα έχουμε στα 50 χρόνια της ομάδας το βάπτισμα του πυρός στην Α΄ Ερασιτεχνική και θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για εμάς ο πήχης είναι αρκετά ψηλά και ποντάρουμε σε αυτή την ομοιογένεια και την οικογενειακή κατάσταση που έχουμε στην ομάδα.

Εύχομαι υγεία στους παίκτες, να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς και δύσκολες στιγμές. Εύχομαι σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά και προκοπή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου