Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ετοιμάζεται για την πρόκληση της Β΄ Ερασιτεχνικής το Νεοχωρόπουλο!!! (Video)





Πρώτη προπόνηση χτες και για τον Α.Ο. Νεοχωρόπουλο, στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και ώρα 19:30, μετά μουσικής όπως συνηθίζουν οι «γαλάζιοι» στην αρχή κάθε προετοιμασίας τους.

Η φετινή χρονιά βρίσκει την ομάδα του Νεοχωρόπουλου στη Β΄ Ερασιτεχνική, αφού πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Α΄ Όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής και είναι έτοιμη για τη φετινή πρόκληση σε ανώτερη κατηγορία.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν γύρω στους 18 ποδοσφαιριστές, αρκετά μέλη της διοίκησης, το προπονητικό team, που αποτελείται από τον Αναστάσιο Κουσουρή, τον Κώστα Γκοτζιά και τον Νικηφόρο Γείτονα, αλλά και φίλοι της ομάδας.

Οι «γαλάζιοι» κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος της περσινής ομάδας και προχώρησαν σε κάποιες μεταγραφές. Το ρόστερ είναι πολυπληθές, αλλά απομένουν κάποιες θέσεις κενές και πιθανόν να συμπληρωθούν με ποιοτικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών, που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αλλά χρειάζονται οι τυπικές διαδικασίες για ανακοινωθούν.

Στόχος της ομάδας, όπως αναφέρουν και οι ιθύνοντες της, είναι να δέσει πρωτίστως σαν σύνολο και να έχει μια καλή πορεία στην νέα κατηγορία κι αν έρθει κάτι παραπάνω καλοδεχούμενο. Πάντα στο μυαλό των διοικούντων είναι και το γηπεδικό, ώστε να καταφέρει να επιστρέψει σύντομα το σωματείο στη φυσική του έδρα. Φέτος θα αγωνίζεται, όπως και πέρυσι, στο Ενωσιακό γήπεδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου