Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αναστάσιος Κουσουρής : "Κάθε χρονιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω" (Video)





Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Α.Ο. Νεοχωρόπουλου, Αναστάσιος Κουσουρής, όπου ανέφερε πως στόχος είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και κάθε χρόνο να κάνει και ένα βήμα παραπάνω. Για το ρόστερ τόνισε ότι κατά 99% έχει κλείσει και το υλικό που διαθέτει η ομάδα είναι πολύ καλό για την κατηγορία.


Οι δηλώσεις του προπονητή :

"Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, να ευχαριστιόμαστε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο, χωρίς ακρότητες.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, που μου έδωσε τα ηνία της. Ήμουν από την αρχή ενεργό μέλος της ομάδας και για μένα είναι μεγάλη τιμή. Κάθε χρονιά κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Οι φετινοί στόχοι είναι να κάνουμε ένα καλό σύνολο, να είμαστε ανταγωνιστική στη Β΄ Ερασιτεχνική, που είναι δύσκολη κατηγορία. Στόχος σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Κατά 99% το ρόστερ έχει κλείσει, έχουν γίνει οι μεταγραφές στις θέσεις που ξέραμε ότι είχαμε πρόβλημα και πέρυσι. Το υλικό που διαθέτουμε είναι πάρα πολύ καλό για την κατηγορία που είμαστε και θα πάμε καλά.

Πιστεύω ευνοεί τις ομάδες ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και η προετοιμασία πιο αργά. Ήταν μια καλή κίνηση από την Ε.Π.Σ.ΗΠ, γιατί είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι οικογενειάρχες. Οι περισσότεροι μετά τις 19 Αυγούστου που ξεκινήσαμε έχουν τελειώσει και τις διακοπές τους, όποτε ήταν μια καλή κίνηση."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου