Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Κώστας Πλιάτσικας : "Βασικός στόχος η ομάδα να είναι ανταγωνιστική"!!! (Video)





Ο Κώστας Πλιάτσικας, πρόεδρος του Α.Ο. Νεοχωρόπουολου, σε δηλώσεις που έκανε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για φέτος στη Β΄ Ερασιτεχνική πλέον, δήλωσε πως πρωταρχικός στόχος είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και μετά όλα τα άλλα. Για το ρόστερ ανέφερε ότι είναι υπέρ πλήρης με 25 άτομα και κάποιες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ για το θέμα του γηπέδου ευελπιστεί να προλάβει η ομάδα να παίξει και φέτος στη φυσική της έδρα.


Οι δηλώσεις του προέδρου :

"Καλή αρχή να έχουμε, σε άλλη κατηγορία φέτος. Η ομάδα είναι η ίδια με κάποιες προσθήκες πολύ καλές. Ξεκινάμε φιλοδοξίες, στόχους. Ο βασικός στόχος για φέτος είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα κι από εκεί και πέρα ότι άλλο έρθει, καλώς να έρθει.

Μιλήσαμε με όλα τα παιδιά και ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήπιαμε έστω κι ένα καφέ μέσα στο καλοκαίρι. Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, έχουμε κι άλλη μια προσθήκη που δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή και θα συμμετέχει από αύριο μαζί μας στις προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ 25 παικτών και εκεί θα σταματήσουμε, νομίζω είμαστε υπέρ αρκετοί.

Ποτέ δεν λέμε όχι σε κάτι παραπάνω, αλλά ο στόχος της διοίκησης και του προπονητή  πρωτίστως είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αν η ομάδα γίνει ανταγωνιστική και έρθει κάτι συνδυαστικά με αυτό, καλώς να έρθει.

Φέτος θα συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε ως έδρα το γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και ευχαριστούμε και πάλι την Ένωση, που μας φιλοξενεί σε αυτό το χώρο. Το γήπεδο είναι ένα θέμα που το τρέχουμε ανελλιπώς από το ξεκίνημα της ομάδας. Έχουμε πάρει όλες τις διαβεβαιώσεις ότι το γήπεδο θα γίνει. Η σπορά θα τελειώσει μέσα στο Σεπτέμβρη, όποτε θέλω να πιστεύω πως φέτος θα προλάβουμε να παίξουμε στην έδρα μας. Έχουμε καθυστερήσει ήδη, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου