Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

"Μίνι έκπληξη" στη Μουσιωτίτσα, πέρασε η Ηλιόκαλη με 0-1!!!



Στο γήπεδο Μουσιωτίτσας ο Π.Α.Σ. Πηγών Λούρου φιλοξένησε την ομάδα της Ηλιόκαλης για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου και γνώρισε την ήττα αποκλεισμό με σκορ 0-1.

Οι γηπεδούχοι έχουν φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, με ποιοτικές μεταγραφές και αποτελεί «μίνι – έκπληξη»  αποκλεισμός τους. Η Ηλιόκαλη ως νεοφώτιστη στην Β΄ Ερασιτεχνική, ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις, από το θεσμό του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή στιγμή στο 29΄, όταν ο Παντελέων, μετά από φάση διαρκείας σημάδεψε το δοκάρι. Στο 32΄ ο ίδιος παίκτης χάνει κι άλλη σπουδαία ευκαιρία, με τον γκολκίπερ Πότση να του λέει «όχι».

Στο 54΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν, όταν ο Παππάς έχασε τη μπάλα από του αντίπαλους αμυντικούς, αλλά ο Νασίκας που μπήκε στη φάση δεν αστόχησε για το 0-1. Οι Πηγές Λούρου πίεσαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά οι ευκαιρίες που είχαν οι Παππάς και Παντελέων δεν βρήκαν στόχο. Στο φινάλε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τις Πηγές Λούρου, με Βούρτση και Παντελέων, αλλά ο Πότσης "κατεβάζει ρολά".


Πηγές Λούρου (Μήτσης): Τόμπρας, Παπανικολάου Γ. (37΄ Μουλάρας), Λάζος, Τσάλιος, Μπονοβας, Παπανικολαόυ Γ. (63΄ Μαντέλης), Παντελέων, Λάππας, Βούρτσης, Παππάς, Κωνσταντάκης

Ηλιόκαλη: Πότσης, Οικονομίδης, Φίλης, Ζύγουρης, Παππάς Α., Νατσίκας, Κοντονάδιος, Κατσοκέρας, Νασίκας (73΄ Κωσταγιάννης), Παππάς Π. (88΄ Τσιώνης), Σιαμαλέκας (701΄ Ζιάκκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου