Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Με 0-3 πέρασε το Πέραμα - Άξισε ένα γκολ το Βελισσάριο!!!



Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. το Βελισσάριο φιλοξένησε την ομάδα της Προοδευτικής Περάματος και γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό από το Κύπελλο με σκορ 0-3.

Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο κατηγορίες, αφού του Πέραμα βρίσκεται στη Α΄ Ερασιτεχνική και το Βελισσάριο φέτος δραστηριοποιείται και πάλι ξεκινώντας από τη Γ΄ Ερασιτεχνική.

Οι «πράσινοι» παρά το εις βάρος τους σκορ στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και ίσως δικαιούνται ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο. Την πρώτη καλή στιγμή είχε ο Καπελιάρης στο 3΄ με σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 9΄ ωραία ασίστ του Μπαρούτα, στο δεύτερο δοκάρι, στοπάρει και πλασάρει εύστοχα ο Διαμάντης για το 0-1. Στο 11΄ διπλή ευκαιρία για το Πέραμα, με Δούβλη και Μπισέλα να μην μπορούν να σκοράρουν. Τρία λεπτά μετά κόρνερ του Καπελιάρη, κεφαλιά του Σπήτα, λίγο άουτ η μπάλα. Αμέσως μετά, καλό σουτ του Μπισέλα, άουτ η μπάλα. Στο 17΄ο Κολέμπας σουτάρει μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα. Στο 23΄ πολύ καλή στιγμή για το Βελισσάριο, όταν ο Τσακιρίδης σέντραρε από δεξιά ο Κόκκινος έπιασε ωραία τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 32΄ ωραία ενέργεια του νεαρού Κολέμπα από αριστερά, πασάρει στον Κίτσο, σουτ του δεύτερο από κοντά, αποκρούει ο Ελευθεριάδης. Στο 39΄ κόρνερ του Μπισέλα, σουτ του Μιλήτση, αποκρούει στη γωνία ο Γκόγκος, στην επαναφορά ο Μπισέλας ξανασουτάρει, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος, χωρίς να περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο 36΄ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Περάματος, ο Κόκκινος με ατομική ενέργεια και σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 44΄ γίνεται το 0-2, με ωραίο σουτ του Μπισέλα εκτός περιοχής, στην αριστερή γωνία του Γκόγκου.

Το 2ο ημίχρονο δεν είχε τόσες ευκαιρίες όσες το 1ο και οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια κόπωσης. Το Πέραμα έκανε το 0-3 στο 53΄, με πλασέ στη κίνηση του Δούβλη, μετά από σέντρα του Μηλίτση. Τέσσερα λεπτά μετά, κάθετη πάσα του Διαμάντη, σουτ του Σίμου μέσα από την περιοχή., άουτ η μπάλα. Λίγο αργότερα το Βελισσάριο απάντησε με ένα σουτ του Μπάρκα, μετά από κόρνερ, αλλά έσωσαν στη γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων. Τελευταία ευκαιρία στο 84΄, ένα σουτ του Λάππα από το ύψος της περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Γκόγκος.


ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ : Γκόγκος, Μπάρκας, Στεφάνου, Καπελλάκης, Τομαράς, Σπήτας, Τσακιρίδης, Κίτσος (Μήτσος 86΄), Κόκκινος (Σιώλος 56΄), Καπελιάρης, Κολέμπας

ΠΕΡΑΜΑ : Ελευθεριάδης, Σίμος, Μπαρούτας, Στόλης (Ζαλάβρας 13), Ντόβας Γ., Διαμάντης, Ντόβας Θ., Μηλίτσης, Μπισέλας (Τσιάβος 60΄), Λάππας, Δούβλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου