Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Πάταγε καλύτερα στο γήπεδο η Ελεούσα και πήρε τη νίκη με 0-3!!!




Στο γήπεδο Κρύας η τοπική ομάδα, που φέτος επανήλθε στην Α΄ Ερασιτεχνική υποδέχτηκε τη γειτονική Θύελλα Ελεούσας και ξεκίνησε με το αριστερό, αφού ηττήθηκε με σκορ 0-3!

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δικαία πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Με την Κρύα στην ουσία να μην απειλεί αισθητά τα αντίπαλα καρέ. Αν και τα γκολ προήλθαν και από «κακά» διωξίματα των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο.

Η Κρύα φώναξε για χέρι σε μια φάση που ο Οικονόμου κάνει την πάσα προς την αντίπαλη περιοχή και η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Τσακανίκα Β., αλλά πιθανότατα η φάση είναι εκτός περιοχής, αν και δεν δόθηκε κάτι.


Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τη Θύελλα στο 20΄, ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο. Ο Τσακανίκας Ι. έβγαλε ωραία πάσα στον Βελτσίστα δεξιά, αυτός σούταρε διαγώνια, αλλά απέκρουσε ο Κετόγλου. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πανταζής πασάρει από δεξιά στον Τζούμα, που μέσα από την περιοχή δεν μπορεί να βρει καλά τη μπάλα, στην πρώτη υποψία ευκαιρία της Κρύας.

Στο 38΄ έρχεται το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν η άμυνα της Κρύας δεν μπορεί να διώξει αποτελεσματικά, ο Οικονόμου κάνει τη ψηλή μπαλιά, ο Πασχάλης ανάποδη κεφαλιά – πάσα με πλάτη προς την αντίπαλη εστία, όπου βγάζει τετ-α-τετ τον Βελτσίστα, ο οποίος δεν αστοχεί και κάνει το 0-1 και κάπως έτσι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι φάνηκε να μπαίνουν με όρεξη να πετύχουν κάτι καλό και να πιέσουν ψηλά. Το δεύτερο γκολ όμως στο 49΄ «τους έκοψε τα πόδια». Η άμυνα της Κρύας και πάλι δεν μπορεί να διώξει κάποιες μπαλιές των φιλοξενούμενων, η μπάλα φτάνει μετά από ασυνεννοησία στον Λισγάρα, που δεν δυσκολεύεται μέσα από την περιοχή να σκοράρει για το 0-2.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά στην Κρύα, στο 54΄ μένει και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κουκοδήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αν και δυο λεπτά μετά, έχει την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, στο δεύτερο δοκάρι ο Καραγεώργος έκανε την κεφαλιά – πάσα, προβολή του Μάντζαρη πέφτοντας και πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 63΄ έρχεται και το τρίτο τέρμα για την Ελεούσα, όταν ο Πεπόνης Θ. κάνει την ασίστ, ο Βελτσίστας κάνει ντρίπλα και στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλασάρει, αλλά στη γραμμή σώζει ο Μπαμπούλιας Α. Η φάση δεν τελειώνει όμως εδώ και ο Πεπόνης Ι. που καραδοκεί, αφύλακτος σουτάρει σε άδεια εστία για το 0-3.

Μετά περνάει ένα μεγάλο διάστημα χωρίς αξιόλογες φάσεις, μιας και οι φιλοξενούμενοι κράταγαν το υπέρ τους σκορ και οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν σημάδια αντίδρασης. Τελευταία ευκαιρία στο 80΄και πάλι για τη Θύελλα, όταν ο Πασχάλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τζουρμανάς έπιασε δυνατή κεφαλιά και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κετόγλου.


ΚΡΥΑ : Κετόγλου, Πανταζής, Κουκοδήμος, Καραγεώργος, Μπαμπούλιας Α., Τζώρτζης (Λεοντίου 28΄), Τζούμας (Κακογλέπης 66΄), Συμεωνίδης (Μπαμπούλιας Η. 55΄), Μάντζαρης, Κοτσώνης (Στρακόσα 79΄), Οικονόμου

ΕΛΕΟΥΣΑ : Μπάτζιος, Τσακανίκας Β. (Γερουκάλης 79΄), Φώτος, Λισγάρας (Μπαλανίκας 81΄), Τζουρμανάς, Οικονόμου, Πεπόνης Θ., Τσακανίκας Ι., Βελτσίστας, Πασχάλης (Τζάλλας 74΄), Πεπόνης Ι. (Κεφαλάς 70΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου