Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμός στις καθυστερήσεις για το Πέραμα, 1-1 μέσα στην Κατσικά!!!




Στο γήπεδο Κατσικάς το «μπαμ» το έκανε το Πέραμα στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας και σκορ 1-1!

Το σκορ για τους «κόκκινους» άνοιξε ο Νάκος στο 30, μετά από βαθιά μπαλιά που δέχτηκε και με κοντινό πλασέ δεν αστόχησε. Δυο λεπτά μετά δυνατό σουτ Γιαννάκη από πλάγια, αποκρούει ο Γιατζόγλου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63΄ οι Γούλας και Γιαννάκης έχασαν διπλή ευκαιρία για να γίνει το 2-0. Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες για την Κατσικά με τους Γιωτάκη και Ριστάνη. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μηλίτσης εκτέλεσε φάουλ, ο Γιατζόγλου δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σωστά τη μπάλα και ο Λάππας με κεφαλιά έκανε το 1-1.


Κατσικά (Π.  Κοντοδήμας): Γιαγτζόγολου, Παππάς, Λισγάρας Ε.,  Τάτσης, Πότσης (67΄ Γιωτάκης), Βαρτζιώτης, Γούλας (90΄ Μαρούλης), Κωνσταντινίδης, Γιαννάκης (77΄ Ριστάνης), Νάκος, Ασωνίτης

Πέραμα (Α.  Κοζανίτης): Ελευθεριάδης, Μηλίτσης, Μπαρούτας (89΄ Λέζος), Διαμάντης, Ντόβας, Στάθης (46΄ Ντόβας), Σίμος (57΄ Ζαλαβράς), Ρίζος (75΄ Τσιάβος), Μπισέλας, Μανιώτης, Λάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου