Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη πτήση για το Νησί, 3-2 την Ελεούσα!!!



Πρώτη νίκη για τον Αετό Νήσου στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 3-2 επί της Θύελλας Ελεούσας, σε ένα ματς που είχε εναλλαγές στο σκορ.

Οι Νησιωτές σαφώς πιο δυνατοί φέτος κέρδισαν έναν δύσκολο αντίπαλο και δυσκόλεψαν την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά στη έδρα της, στην πρεμιέρα.

Το σκορ άνοιξε στο 33΄ ο Μπίλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει ο Κοτσίνα τρία λεπτά με ψηλοκρεμαστό σουτ να γράψει το 2-0.

Στην επανάληψη η Ελεούσα αντέδρασε και στο 49΄ ο Βελτσίστας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στην αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το 2-1. Δεν πέρασαν έξι λεπτά και ο Πασχάλης με δυνατό σουτ από πολύ μακριά ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους σε 2-2. Στο 87΄ όμως την τελευταία λέξη είπε ο Πρέντζας, ο οποίος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το τελικό 3-2.


Νησί: Τσαμητρόπουλος,  Στογιαννης, Γρίβας (72΄ Τζιμογιαννης), Κοτσίνας, Αθανασίου, Κσίμης (75΄ Κουβάτης), Πρέντζας (90΄ Κάτσενος), Κονδυλης, Πολύζος (77΄ Λούντζης),  Μπίλης, Γκόντζος

Ελεούσα: Μπάτζιος, Τσακανίκας, Φώτος, Λισγάρας, Τζουρμανας, Οικονόμου (70΄ Μαμακής), Πεπόνης Θ.,  Τσακανίκας, Βελτσίστας, Πασχάλης, Πεπόνης (63΄ Κεφάλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου