Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Έκανε την έκπληξη το Πετσάλι, 2-2 με το Σταυράκι!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για γηπεδο πετσαλιου


Έγινε η έκπληξη στο γήπεδο Πετσαλίου, όπου η τοπική Φλόγα ήρθε ισόπαλη με το Σταυράκι και σκορ 2-2!

Οι γηπεδούχοι που τελευταία στιγμή καλέστηκαν να συμμετέχουν στην Β΄ Ερασιτεχνική κατάφεραν και πήραν έναν βαθμό επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, ενώ προηγούνταν και 2-0 στο ημίχρονο και έπαιζε με 10 από το 55΄. Το Σταυράκι είχε κάποιες σημαντικές ελλείψεις και μερικοί βασικοί ποδοσφαιριστές του μπήκαν την επανάληψη.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Αρβανίτη, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Τελικά το 1-0 ήρθε από τον Κλεισούρα ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια. Σαν να μην έφτανε αυτό στο Σταυράκι ήρθε και το δεύτερο χτύπημα, με τον Μητσόπουλο να εκμεταλλεύεται την πάσα του Αρβανίτη και να σημαδεύει σωστά για το 2-0, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης το Σταυράκι ξύπνησε και κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Τούση ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι τελικά έφτασαν στην μερική ανατροπή του σκορ με τέρμα του Σοφία με κοντινό σουτ σε κόρνερ του Ζάγκα. Κάποια σουτ από τους φιλοξενούμενους για να γίνει η ανατροπή δεν βρήκαν στόχο και έτσι έμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου