Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ματσάρα στη Λιμνοπούλα και διπλό η Κληματιά!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για λιμνοπουλα γηπεδο


Τυχεροί όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Λιμνοπούλας και παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό μας μεταξύ των Αμπελοκήπων και της Κληματιάς, με νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 4-5!

Πολλές ευκαιρίες, 9 γκολ και δοκάρια στο πλαστικό γήπεδο της Λιμνοπούλας με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και τους Αμπελόκηπους να μην ξεκινάνε καλά, αφού έχουν δυο σερί ήττες.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κώστας με ατομική ενέργεια από αριστερά, πλάσαρε τον Κουκουλάρη και η μπάλα περνάει τη γραμμή του τέρματος για το 0-1. Στο 10΄ οι γηπεδούχοι έχουν δοκάρι με τον Χολέβα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόκα. Στο 13΄ δυνατό και μακρινό σουτ του Κλεισούρα, αποκρούει ο Στράιχερ, ενώ λίγο αργότερα ανάποδο ψαλιδάκι του Λιπιώτη, λίγο άουτ η μπάλα.

Επειδή η μπάλα τιμωρεί για τις χαμένες ευκαιρίες, η Κληματιά στο 18' κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Τζιάλλα να εκμεταλλεύεται το σπάσιμο της μπάλας του Βλαχοπούλου από τα δεξιά. Για να έρθει στο 20΄ ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κώστα να κάνει το 0-3.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 27΄ και μείωσαν σε 1-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπασιούρα. Στο 34' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους αλλά το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Λόκα ανάγκασε τον Στράιχερ να πεταχτεί στο δεξί παραθυράκι της εστίας του και να πραγματοποιήσει μια εκπληκτική επέμβαση.

Με την ίδια επιθετική τάση και στην επανάληψη οι Αμπελόκηποι. Στο 47' ο Βλάχος είχε σουτ στη ρίζα της δεξιάς δοκού και στην επαναφορά ο Μπασιούρας από πολύ κοντά ανάγκασε τον Στράιχερ να μας χαρίσει την φάση του αγώνα αφού η εξ επαφής επέμβαση του ήταν απίστευτη!

Λίγο μετά όμως ο Καπέρδας με κεφαλιά, μετά από προσπάθεια του Λιπιώτη, καταφένρει να μειώσει εκ νέου σε 2-3. Στο 52΄ κι άλλη χαμένη ευκαιρία για τους Αμπελόκηπους με τον Μπασιούρα μέσα από την περιοχή.

Και πάλι κόντρα στη ροή του ματς ο Κώστας βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουκουλάρη και πλάσαρε για το 2-4. Ο Κώστας βρισκόταν σε μεγάλη μέρα και δέκα λεπτά μετά ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ τρικ με κεφαλιά ψαράκι σε σέντρα του Μπέλλου κάνοντας το 2-5.
Οι Αμπελόκηποι όμως δεν τα παράτησαν και στο 80' ο Καπέρδας που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις δύο πρώτες αγωνιστικές σκόραρε ξανά μετά από πανέμορφη ατομική προσπάθεια για το 3-5. Στο 87΄ κεφαλιά του Λιπιώτη για το 4-5 και το ματς παίρνει φωτιά, αφού στο 89' ο Χολέβας λίγο έλειψε να κάνει το 5-5 αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις είχε ένα ψαλιδάκι που πέρασε άουτ.


Α.Ο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:Κουκουλάρης, Καπέρδας, Χολέβας,Σδούκος(46' Γαλάνης Π.), Κατσάνος(70' Δήμος) ) , Βλάχος(62' Κούτλας) , Δευτεράτος(75' Νάτσικας) , Κλεισούρας, Λιπιώτης, Λόκας,Μπασιούρας


Α.Ε ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ:Νικήτας-Στράιχερ, Γιαννάκης(54' Τσακανίκας), Μούτας,Σπυρόπουλος(72' Κώστας Β'), Παπαλάμπρης, Τζιάλλας, Μάντζιος(75' Ράπτης), Μπέλλος, Βλαχόπουλος, Κώστας Α., Κώστας Κ.(62'Στεργίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου