Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

"Διπλό" το πρώτο ντέρμπι στη Γ΄, 1-2 ο Π.Α.Ο. Κόνιτσας!!!



Στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς η Δόξα Αναργύρων ως γηπεδούχος υποδέχτηκε την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόνιτσας και ηττήθηκε με σκορ 1-2!

«Διπλό» έκατσε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στη Γ΄ Ερασιτεχνική, αφού οι ενισχυμένοι φέτος ακρίτες, μετά την σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο, μπήκαν με το δεξί και στο πρωτάθλημα. Η Δόξα που υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Β΄ Ερασιτεχνική και ψάχνει την επάνοδο δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην πρεμιέρα.

Στο 3΄ κάθετη του Λάκκα προς τον Μήτσο, αυτός την σπάει στο πέναλτι, τετ-α-τετ ο Τσάγκας και σώζει ο Φασούλας. Στο 26΄ ο Τσάγκας από δεξιά πασάρει στον Παπαβασιλείου κι αυτός μέσα από την περιοχή πλασάρει για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απαντάνε με κάποιες ευκαιρίες του Μάντη και σουτ του Τσάνη, πριν το 29ο λεπτό, όπου ο Μάντης με ατομική ενέργεια και λόμπα από πλάγια ισοφαρίζει σε 1-1 Πριν την ανάπαυλα ωραίο γυριστό στο του Μήτσου από το ύψος της περιοχής, λίγο πάν από την εστία η μπάλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν ψηλά. 'Ενα σουτ του Ευαγγελίδη απέκρουσε ο Γρατσούνας. Στο 60΄ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Κυρτζόγλου Ε., ο Παπαβασιλείου παίρνει τη μπάλα κι από πλάγια «κρεμάει» τον Φασούλα για το 1-2. Στη συνέχεια ένα σουτ του Τζώρτζη για τους γηπεδούχους πέρασε λίγο άουτ και καλή ευκαιρία με τον Σιάννα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Γκίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου