Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

"Καθάρισε" και πάλι ο Παζαρτζής για τους Λογγάδες!!!



Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Τιτάνα Λογγάδων και γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στ πρωτάθλημα με σκορ 1-2!

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με το αριστερό τη φετινή σεζόν, αφότου και επέστρεψαν στην Α΄ Ερασιτεχνική. Οι Λογγάδες από την άλλη πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη και μάλιστα με ανατροπή, σε μια διαφορετική χρονιά γι’ αυτούς από ότι πέρυσι.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κούτλας, μετά από ασίστ του Κακαράντζα Μ., πλάσαρε για το 1-0. Στο 11΄ πάσα του Κλιτσινάρη, τετ-α-τετ και πάλι ο Κούτλας, αλλά τώρα στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πίεσαν με τον Παζαρτή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φτάνουμε όμως στο 38΄ και ο Δραγάτης με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής ισοφαρίζει σε 1-1. Πριν την ανάπαυλα ευκαιρίες για το Κουτσελιό με τους Κλιτσινάρη και Κρανά, ενώ για τους Λογγάδες με τον Τσίλη.

Στο 61΄ κεφαλιά του Παζαρτή και ο Στεργίου βγάζει σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά και πάλι «στοπ» από τον Στεργίου σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δραγάτη. Στο 64΄ δοκάρι για τους Λογγάδες από δυνατό σουτ του Τσίλη. Στο 78΄ ατομική ενέργεια και ασίστ του Δημητρίου προς τον Ντεμίρη, που δεν τελειώνει σωστά τη φάση. Στο 87΄ ο Παζαρτζής κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο ίδιος, αλλά ο Στεργίου μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 90΄ εκτέλεση φάουλ του Γιωτίτσα, ο Περιστέρης αποκρούει. Στο 92΄ όμως ο Παζαρτής είχε τη λύση για τους φιλοξενούμενους και με διαγώνιο σουτ γράφει το 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Κουτσελιό(Μάντζιος): Στεργίου, Παπαγιάννης, Κακαράντζας Αλ,Κούτλας(32’ Ντεμίρης),Αναγνωστόπουλος, Κρανάς, Μπακαγιάννης, Ανδρέου(28’Μήτσιος),Κακαράντζας Μ(79’ Μανώλης),Κλιτσινάρης(46’ Δημητρίου),Γιωτίτσας.

Λογγάδες(Κουτσολάμπρος): Περιστέρης, Κιτσάκης, Δραγάτης,Κορδοπάτης,Γκόλιας,Τσίλης,Γεώργας,Μπενέκος,Παζαρτζής,Κολιούσης,Καραλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου