Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Με "μπροστάρη" Μαργιόλα πέρασε το Σταυράκι, 1-3 μέσα στην Αμφιθέα!!!




Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε την ομάδα του Σταυρακίου και ηττήθηκε με σκορ 1-3, όποτε και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν έναν αντίπαλο, που θα βρουν και στο πρωτάθλημα και με πρωταγωνιστή τον Μαργιόλα κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν πρώτοι το σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσουμάγκα στο 8΄. Στο 29΄ ο Σιάννας έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή κι πλάσαρε για το 1-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄, σουτ του Σάκκα πέρασε λίγο έξω από την εστία. Στο 67΄ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής του Μαργιόλα για να γίνει το 1-2. Πέντε λεπτά μετά, σέντρα του Βούλγαρη από αριστερά, κεφαλιά του Μαργιόλα για το 1-3.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μαρκούλα που στο 85΄ σωριάστηκε στο έδαφος για κάποια λεπτά αλλά ευτυχώς αποτράπηκαν τα χειρότερα καθώς συνήλθε με τις πρώτες βοήθειες του γιατρού του αγώνα.

Αμφιθέα (Γ.  Καραφέρης): Γκουγιαννος, Γκούβας (46΄ Μαρκούλας), Μηλιώτης, Φάης, Τσουμάγκας, Καραγιαννης, Κίτος, Βλάχος, Σδούκος (76΄ Νικολόπουλος), Κολόκας, Γκούμας

Σταυράκι (Κ.  Ναθαναηλ): Σαρακλιώτης, Βήχας (77΄ Ζάγκας), Χήτας (90΄ Πατσιας), Ζάννης, Βούλγαρης, Πράσσος, Σάκκας (71΄ Μιχαήλ), Μαραγκός, Σοφίας (58΄ Τούσης), Μαργιόλας, Σιάννας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου