Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκη - πρόκριση των Χουλιαράδων, 2-3 τους νεανικούς Αμπελόκηπους!!! (Videos)





Χορταστικό ματς στο γήπεδο Λιμνοπούλας, μεταξύ Αμπελοκήπων και Χουλιαράδων για την Α΄ Φάση του Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι Χουλιαράδες επικράτησαν με σκορ 2-3, αλλά και οι γηπεδούχοι Αμπελοκήποι έδειξαν μαχητικότητα και αρκετά καλά στοιχεία. Να τονιστεί πως στην εντεκάδα των Αμπελοκήπων ξεκίνησαν 9 ποδοσφαιριστές με ηλικίες κάτω των 20.

Οι Χουλιαράδες ως ομάδα ανώτερης κατηγορίας, ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και εκτός από τα 3 τέρματα που σημείωσαν, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Όπως, είπαμε οι Αμπελόκηποι αρκετά μαχητικοί, προσπάθησαν, πέτυχαν δυο τέρματα και είχαν τις φάσεις ,που ίσως τους έδιναν κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι επίσης διαμαρτύρονται για δυο φάσεις. Η μια για χέρι του Γεράση και η στην άλλη ζητάνε φάουλ (άρα και πέναλτι εφόσον είναι εντός περιοχής) από μαρκάρισμα του Κρανά.



Στο 11ο  λεπτό πρώτη φάση για τους Χουλιαράδες από σουτ του Γρίβα, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 18΄ κόρνερ του Τζάλλα από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Πρέμο, που σουτάρει από κοντά άουτ. Στο 27΄ ανοίγει το σκορ, όταν ο Τσακμάκης κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Κακακαράντζας με πλασέ νικάει τον Κουκολάρη για το 0-1. Στο 35΄ σουτ στη κίνηση του Κακαράντζα από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα. Ένα λεπτό μετά, σέντρα του Γρίβα, προβολή  του Γεράση, πέφτει και σώζει ο Κουκουλάρης. Στο 43΄ ο Κλεισούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Ζιάρας πετάχτηκε μαζί με τον γκολκίπερ Νάκο και ο  διαιτητής της αναμέτρησης κ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ έδωσε επιθετικό φάουλ, παρότι στη συνέχεια ο Λιπιώτης σκόραρε. Έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Την απόφαση παίρνει πάνω του ο βοηθός κ. ΑΓΟΡΑΣ και αλλάζει η αρχική απόφαση σε γκολ και γίνεται το 1-1.


Δεν περνάνε δυο λεπτά και ο Γεράσης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουκουλάρη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μιχάλης, που ευστοχεί για το 1-2.

Στο 56΄ ωραίος συνδυασμός Τσακμάκη και Κακαράνα με τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα για το 1-3. Στο 71΄ κάθετη πάσα του Κακαράντζα στον Δάσκαλα Α., που από θέση τετ-α-τετ στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 75΄ κόντρες και η μπάλα φτάνει στον Κακαράντζα, σουτάρει, αλλά αποκρούει ο Κουκουλάρης. Στο 77΄ πολύ ωραίο γκολ του νεαρού Κλεισούρα, που πέρασε όποιον βρήκε από δεξιά, σούταρε και νίκησε τον Λώλη για το 2-3. Στο 79΄ σέντρα του Γεράση από δεξιά, ο Μιχαηλίδης πλασάρει στη κίνηση, αποκρούει σωτήρια ο Κουκουλάρης. Τελευταία φάση στο 89 ', ο Κλεισούρας επιχειρεί μια σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα μετά από παρεμβολή αντιπάλου φτάνει στον Κούτλα που από θέση τετ α τετ νικιέται από τον Νάκο.

Α.Ο ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κουκουλάρης, Μανούσης, Κάτσικας (65' Κούκλας), Σδούκος, Καραφλιάς, Βλάχος(46' Καπέρδας), Γαλάνης(87' Δήμος), Κλεισούρας, Λιπιώτης, Λόκας, Ζιάρας

Α.Ε ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ: Νάκος, Τσακμάκης, Τζάλα(71' Μιχαηλίδης), Κρανάς, Μιχάλης, Γεράσης(80 Τάτσης Α.), Κακαράντζας, Πρέμος, Γρίβας (58' Τάτσης Γ.), Δάσκαλος Ι. , Δάσκαλος Α.(88' Αλμπάνης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου