Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

"Κοκκιάδης - Κουτσογιάννης" : 2-1 και πέρασε το Δροσοχώρι!!!




Στο γήπεδο Δροσοχωρίου ο τοπικός Παντελεήμονας φιλοξένησε την Αναγέννηση Ελληνικού για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου και πήρε τη νίκη πρόκριση με σκορ 2-1!

Ο Κοκκιάδης ήταν ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων με δυο τέρματα και ο Κουτσογιάννης, ως συνήθως, των φιλοξενούμενων με ένα γκολ κι ένα χαμένο πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Κοκκιάδη, μετά από ασίστ του Κολιού έξω από την περιοχή. Το Ελληνικό κάνει το 1-1 με κεφαλιά του Κουτσογιάννη, έπειτα από κόρνερ του Γκατζιάνη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι χάνουν πέναλτι, αφού ο Κουτσογιάννης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσολάκος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Κοκκιάδης σουτάρει και σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ελληνικού. Το τελικό 2-1 πέτυχε με ατομική ενέργεια και πλασέ ο Κοκκιάδης. Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης κάποια καλά σουτ με τον Τσίφτση και του Ελληνικό με τους Κουτσογιάννη και Σάμαρη.



Δροσοχώρι (Παπαβασιλείου): Νικολάου, Μπαχάς, Θεοχάρης, Χαλιάσος, Κολιός Ν, Μαγκλάρας (68’ Δήμος), Κολιός Α(62’ Μελιγγιώτης Π), Τσίφτσης, Μελιγγιώτης Θ, (90’ Λυπόπουλος)  Κοκκιάδης, Ντρης(88’ Γαλανάκης).


Ελληνικό (Στεργίου): Νάτσης, Τσίλης, Μποζέλα, Τσόδουλος, Τσολάκος (77’ Τσιάβος), Μάντζιος, Γιώτης, Στεργίου, Σάμαρης, Κουτσογιάννης, Γκατζιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου