Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ακαδημία ποδοσφαίρου για κορίτσια Δημοτικού ο Α.Ο. Ανατολής!!!



Ακαδημία ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια λειτουργεί στην πόλη των Ιωαννίνων από τη Γυναικεία Ομάδα της Ανατολής.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της ήδη από το 2016, η Ακαδημία Κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής δίνει τη δυνατότητα στα νεαρά κορίτσια να αθληθούν στο ποδόσφαιρο, να γνωρίσουν τη χαρά της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας προοδεύοντας στο άθλημα  που αγαπούν και πιο συγκεκριμένα:

Δίνει τη δυνατότητα στα κορίτσια να αθληθούν στο άθλημα του ποδοσφαίρου χωρίς το φύλλο να αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας.

Τα κορίτσια αθλούνται στο ποδόσφαιρο που αποτελεί αεροβικό άθλημα συνδυάζοντας τόσο την ανάπτυξη του καρδιοαναπνευστικού όσο και την ισορροπημένη  εκγύμναση πολλών μυικών ομάδων για την αρμονική ανάπτυξη του σώματος.
Οι αθλήτριες συμμετέχουν σε ποικίλες αναπτυξιακές δράσεις της ΕΠΟ και της ΕΠΣΗΠ.

Τα κορίτσια κάνουν χρήση ξεχωριστών αποδυτηρίων.
Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στον αστικό ιστό της πόλης, δίπλα στο παραλίμνιο μονοπάτι, αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό τόσο για τις νεαρές αθλήτριες όσο και για τους γονείς τους.

Η Ακαδημία Κοριτσιών έχει οδηγήσει στο σχηματισμό της Γυναικείας Ομάδας της Ανατολής, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών κυρίως με νεαρές αθλήτριες.

Οι δυνατότητες εξέλιξης των αθλητριών είναι μεγάλες λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Προπονητής της Ακαδημίας είναι ο κ. Θοδωρής Λαϊνάς, φιλόλογος, κάτοχος UEFA C’.

Η Ακαδημία Κοριτσιών του Α.Ο. Ανατολής συγκροτήθηκε εξ αρχής από γονείς που ενδιαφέρονταν να δώσουν υγιή διέξοδο στα παιδιά τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Πάνω σε αυτή τη βάση συνεχίζει να λειτουργεί για να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες για τα νεαρά κορίτσια τους να αθληθούν στο άθλημα που αγαπάνε.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.aoanatolis-women.eu, στο Facebook aoanatoliswomen και στο Instagram ao.anatolis.wft .

Μπορείτε να καλείτε τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, κ. Γιάννη Παΐλα στο τηλ 6932599999, απογευματινές ώρες, ή να μας βρείτε στο Γήπεδο Ανατολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου