Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

"Ο Νόμος του Παζαρτζή" στους Λογγάδες, 5-3 νίκη και πρόκριση επί του Βοτανικού!!!




Συναρπαστικό ματς στο γήπεδο Λογγάδων, με το οποίο έκλεισε η αυλαία της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου ο τοπικός Τιτάνας πήρε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού Βοτανικού με σκορ 5-3!

Πέρα από τα συνολικά 8 γκολ τις αναμέτρησης, το ματς καθήλωσε όσους το παρακολούθησαν γιατί είχε και αρκετές ευκαιρίες, αλλά και δοκάρια, ενώ η εναλλαγή στο σκορ από 0-1 σε 2-1, μετά 2-3 και ξανά προβάδισμα για τους γηπεδούχους και το τελικό 5-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο πανύψηλος επιθετικός των γηπεδούχων Γιάννης Παζαρτζής, που πέτυχε 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Τιτάνα στο 2ο λεπτό, όταν ο Παζαρτζής έκανε τη μπαλιά από αριστερά, ενώ ο γκολκίπερ Παίδαρος είχε βγει εκτός εστίας, η μπάλα φτάνει στον Κολιούση που σουτάρει, αλλά διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των ερυθρόλευκων.
Στο 10΄ οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Ραγιά εκτός περιοχής, στην αριστερή γωνία του Λάμπρη, που έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει. Με τη σέντρα οι γηπεδούχοι βγαίνουν μπροστά και ο Δραγάτης σεντράρει από αριστερά, ο Παζάρτζης πλασάρει από το δεύτερο δοκάρι, πάνω στη γραμμή σώζει ο Στράτης. Ο Παζαρτζής δεν σταμάτησε όμως τις προσπάθειες, αφού στο 15΄ με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Βοτανικός χάνει σημαντική ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα του, όταν σε αντεπίθεση ο Χαμπίπης βγάζει μπαλιά στον Παππά, αυτός μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, πλασάρει, αλλά ο Λάμπρης βγάζει σε κόρνερ. Κι αφού οι ερυθρόλευκοι δεν σκόραραν δεύτερη φορά, στο 21΄ ήρθε η ώρα του Παζαρτζή να ανοίξει λογαριασμό, μετά από βαθιά μπαλιά του Τσίλη, περνάει και τον τερματοφύλακα Παίδαρο για να κάνει το 1-1.

Στο 24΄ αντεπίθεση και πάλι για τον Βοτανικό, ο Ναβρούζογλου βγάζει την πάσα στον Νάκο, συρτό σουτ του δεύτερου και λίγο άουτ η μπάλα. Μετά από τρία λεπτά οι Λογγάδες απαντάνε με μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Μπενέκος βγάζει την πάσα στον Παζαρτζή, αυτός από κοντά και πλάγια δεξιά σημαδεύει το κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια δεν μπορεί να διώξει σωστά η άμυνα του Βοτανικού και ο Κολιούσης σχεδόν μόνος του, στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 37΄ έρχεται μια ακόμα προειδοποιητική βολή από τους Λογγάδες, όταν ο Παζαρτζής σεντράρει από αριστερά, κεφαλιά του Γκόλια Β. στο δεύτερο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα. Για να έρθουμε στο 41΄και να γίνει η ανατροπή στο σκορ, όταν ο Κολιούσης βγάζει κάθετη πάσα στον Παζαρτζή κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ με τον Παίδαρο δεν δυσκολεύεται να σκοράρει για το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με γκολ, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με πέναλτι που κερδίζει ο Ασπρούδης σε ανατροπή από τον Λάμπρη, ενώ έχει προηγηθεί μπαλιά από φάουλ του Λαλάι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, αλλά στην αργή κίνηση του βίντεο φαίνεται πως ο Ασπρούδης βρίσκει πρώτα τη μπάλα και μετά ανατρέπεται, αν και παρεμβάλλονται κάποια σώματα στην εικόνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναβρούζογλου, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-2.



Δεν περνάει ένα δίλεπτο και έρχεται ανατροπή στην ανατροπή, όταν ο Χαμπίπης με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης ξαναμπαίνει στη φάση, νικάει τους αντιπάλους στον αέρα και με κεφαλιά κάνει το 2-3.

Τα γκολ όμως δεν σταμάτησαν να πέφτουν βροχή και στο 56΄ ο Δραγάτης σεντράρει από δεξιά, ο Παζαρτζής πηδάει για κεφαλιά, ο Παίδαρος βγαίνει με τις γροθιές και βρίσκει τον αντίπαλο επιθετικό, όποτε δίνεται πέναλτι υπέρ των Λογγάδων. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπενέκος που ισοφαρίζει σε 3-3.

Στο 63΄ ο Λαλάι βγάζει ωραία μπαλιά στον Ναβρούζογλου, αυτός τετ-α-τετ με τον Λάμπρη, αλλά αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Τιτάνα. Δεν περνάνε όμως τρία λεπτά και οι γηπεδούχοι παίρνουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δραγάτης σεντράρει από δεξιά, ο Παζαρτζής στο δεύτερο δοκάρι δε νικιέται από κανέναν στον αέρα και γράφει το 4-3.

Στο 73΄ παραλίγο να μπει ένα ωραίο γκολ, ο Μπενέκος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νεοφώτιστος έπιασε ένα εναέριο γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Απάντηση από το Βοτανικό στο 75΄, με σουτ του Λαλάι εκτός περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.

Στο 87΄ σουτ του Λαλάι από το ύψος της περιοχής, πέφτει και αποκρούει ο Λάμπρης, για να έρθει το 90ο λεπτό και πάλι ο Παζαρτζής να πετύχει και τέταρτο τέρμα σε φάση τετ-α-τετ με τον Παίδαρο, μετά από κάθετη πάσα του Νεοφώτιστου και να γράψει το τελικό 5-3.


ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Λάμπρης, Γεωργάς, Κορδοπάτης, Παναγιώτου, Γκόλιας Λ., Τσίλης (Γκουρμπάτσης 70΄), Γκόλιας Β. (Νεοφώτιστος 60΄), Μπενέκος, Παζαρτζής (Παπαπέτρος 91΄), Κολιούσης (Καραλής 76΄), Δραγάτης

ΒΟΤΑΝΙΚΌΣ : Παίδαρος, Στράτης, Παππάς (Ζώτος 79΄), Ασπρούδης, Μπαρέκος, Λαλάι, Χαμπίπης, Ραγιάς, Νάκος, Ναβρούζογλου, Καλούδης (Τσιγαρίδας 46΄)
                                                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου