Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Στα πέναλτι πέρασε η Χρυσοβίτσα - Με 9 παίκτες έπαιζε ο Κένταυρος!!!



Στο γήπεδο Χρυσοβίτσας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 6-5, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έμεινε στη «λευκή ισοπαλία».

Χαρακτηριστικό του ματς είναι ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχτηκαν με μόλις 9 ποδοσφαιριστές και αντιστάθηκαν σθεναρά, φτάνοντας το ματς ως τα πέναλτι.

Πρώτη καλή στιγμή στο 12΄, σε σουτ του Μπούγια, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και χτυπάει στο δοκάρι. Στο 46΄και στο 48΄ σουτ των Μπούγια και Μπαλαούρα πέρασαν λίγο άουτ. Στο 61΄ ο Τσέλλιος δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 70΄ και οι φιλοξενούμενοι είχαν φάση, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμου Λ. και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στην παράταση πολύ καλή ευκαιρία του Λεοντίου, αποκρούει με δυσκολία ο Αλεξίου. Στο 106΄ καλό σουτ του Σιώλου Ι., λίγο άου η μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πάρουν την πρόκριση, όταν σουτ του Νικόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ πιο πριν κι ένα σουτ του Δήμου Λ., αποκρούστηκε από τον Γκόγκο.

Τα πέναλτι της Χρυσοβίτσα

Μπούγιας μέσα
Τσέλλιος άστοχο
Περιστέρης μέσα
Σιώλος Ι. μέσα
Τζίμας άστοχο
Τζαρούχης μέσα
Λεοντάρης μέσα
Μπαλαούρα μέσα

Τα πέναλτι της Μουσιωτίτσας

Μπίντος δοκάρι
Νικόπουλος άστοχο
Δόσης μέσα
Δήμος Λ. μέσα
Παππάς μέσα
Δήμος Κ. μέσα
Αναστάσης μέσα
Κοσμάς άστοχο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου