Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πιο "ομάδα" τα Πράμαντα, πέρασαν με 0-2 το Συρράκο!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Σταυραετός Συρράκου φιλοξένησε την Α.Ε. Πραμάντων για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου και ηττήθηκε με σκορ 0-2, όποτε και αποκλείστηκε.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν φέτος και στο πρωτάθλημα, αφού οι μεν γηπεδούχοι ανέβηκαν πέρυσι από τη Γ΄, οι δε φιλοξενούμενοι έπεσαν από την Α΄ Ερασιτεχνική.

Το Συρράκο αν και ξεκίνησε καλά, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, με τα Πράμαντα να δείχνουν μεγαλύτερη συνοχή σε όλο το ματς. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αλεξίου βγάζει κάθετη πάσα στον Κωσταγιώργο, που σε φάση τετ-α-τετ με τον Μίσσα στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 17΄ ο Σούλτης ανατρέπει τον Λιόντο μέσα στην περιοχή, κάνοντας πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Ντόβας και κάνει το 0-1. Στο 30΄ ο Θανάσης κάνει τη κούρσα από δεξιά, σεντράρει, βγαίνει ο Γάτσιος, δεν διώχνει καλά, η μπάλα στον Μπούτζα, που από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 40΄ ατομική ενέργεια του Λιόντου από αριστερά, βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Γάτσιο, που παραχωρεί κόρνερ. Στο 42΄ πλάγιο ο Γκεσούλης, η μπάλα στον Λιόντο, που με σουτ εντός περιοχής κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη το ματς ήταν πιο κακό ποιοτικά, με το Συρράκο να προσπαθεί να απαντήσει, αλλά χωρίς ουσία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν καλή στιγμή στο 57΄, όταν ο Χαρατσής Π. εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι ο Θανάσης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τελευταία καλή φάση του ματς στο 79΄, όταν ο Σταύρου πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Γάτσιο, αλλά τελευταία στιγμή πέφτει και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Συρράκου.


ΣΥΡΡΑΚΟ : Γάτσιος, Γεωργίου (Μητρογιάννης Δ. 86΄), Μπούτικος, Βαγγέλης (Γκόγκας 46΄), Σούλτης, Μητρογιάννης Λ., Αλεξίου (Κάππης 46΄), Τσάλλος, Αποστόλου (Ντοντόρος 56΄), Ντόντης, Κωσταγιώργος


ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Μισσας, Τσάντας (Σταύρου 23΄), Κωνσταντινίδης, Ντόβας, Χήρας, Γκεσούλης, Θανάσης, Βασιλειάδης (Χαρατσής Κ. 76΄), Μπούτζας (Ζιάρρας 84΄), Λιόντος (Τάτσης 65΄), Χαρατσής Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου