Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόκριση με πεντάρα η Αγία Μαρίνα!!!




Στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου και πήρε μια εύκολη – νίκη πρόκριση στο Κύπελλο με σκορ 5-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γεωλδάσης με μακρινό φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 22΄ο Γκορίτσας ανέτρεψε τον Παπαρούνα εντός περιοχής, Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασχάλης για το 1-0. Στο 24΄λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και ο Καμονάς σε φάση τετ-α-τετ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 26΄ κόρνερ του Παπαρούνα, η μπάλα φτάνει στον Γεωλδάση, που σουτάρει για το 2-1. Στο 31΄ καλό σουτ του Τάσιου, αποκρούει ο Κότικας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι φουριόζοι. Στο 58΄ ασίστ του Γιαννέτα στον Παπαρούνα, πλασέ και αποκρούει ο Γεράκος. Σο 60΄ σέντρα του Γιαννέα και  Νίτας βρίσκει τη μπάλα κατά λάθος για να βάλει αυτογκόλ και να γίνει το 3-1. Στο 72' ο Ντεμίρης εκτελεί το φάουλ από δεξιά και ο Γκορίτσας ανενόχλητος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 73΄ ασίστ του Χωραβάτη Β. και ο Γιαννέτα πλασάρει εύστοχα για το 4-1. Στο 86' ο Ιωαννίδης βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και ο Ιορδανίδης με καρφωτή κεφαλιά γράφει το 5-1.


ΠΑΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Κότικας, Κολόσης, Χωραβάτης Π.(46' Σταμάτης), Λικάι, Λαγκαβάνης(78' Ζώνιος), Πασχάλης,Χωραβάτης 
Β., Τσίκας(68' Ιωαννίδης), Παπαρούνας(82' Ιορδανίδης), Γιαννέτας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ: Γεράκος, Σίμος(16' Γκορίτσας), Νίτσας, Πότσης Α., Πότσης Θ., Μπάσιος, Ντεμίρης, Τάσιος, Καμονάς, Ντοντής, Μακολάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου