Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Γεωργίου και Ντάφλος "καθάρισαν" για το Ασβεστοχώρι!!!





Την πρόκριση στη μακρινή Μηλιά πήρε ο Ασβεστοχώρι, αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του 1ου ημιχρόνου και να περάσει αυτό στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Μηλιάς πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Δάδανης Σ. νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο με όμορφη κρεμαστή κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια είχαν και άλλες καλές στιγμές αλλά Μάντζιος και  Κυργοτάσης νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο Ασβεστοχωρίου σε κλασσικές φάσεις τετ α τετ. Κάτι που έγινε και με τον Παλτινιώτη μετά από ωραίο ένα-δύο με τον Δάδανη Σ.

Το Ασβεστοχώρι στο πρώτο ημίχρονο είχε και αυτό τις στιγμές του με τον Μπέτση όμως να σημαδεύει το δοκάρι μετά από πάσα του Παπαστεργίου.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ενώ αρχικά απείλησαν με σουτ του Γεωργίου κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με τον ίδιο παίκτη να εκμεταλλεύεται ιδανικά την παράλληλη σέντρα του Νταφλου Π. και να τελειώνει τη φάση για το 1-1

Η ομάδα του Ασβεστοχωρίου μάλιστα έφτασε και στην πλήρη ανατροπή του σκορ λίγο αργότερα με το Ντάφλο Π. να κατεβάζει την μπάλα με το στήθος μετά από σέντρα του Οικονόμου και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία να γράφει το τελικό 1-2 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου